“EĞİRDİR HALKIMIZA BURASI MÜKEMMEL BİR İMKAN SAĞLAMIŞ OLACAK”

14 Haziran 2022 16:50

Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik, yapımı tamamlanan yarı olimpik yüzme havuzunda incelemelerde bulundu.
İlçede Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından inşa edilen, Eğirdir'in ilk kapalı yüzme havuzu olma özelliğini taşıyan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Tesisi, son eksiklerinin de giderilmesinin ardından yakın dönemde halkımızın hizmetine açılacak.
Kaymakam Adem Çelik, yarı olimpik yüzme havuzunu inceleyerek Eğirdir İlçe Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hakan Çelebioğlu'ndan havuz hakkında bilgi aldı.
Eğirdir'de böyle bir yatırım yapıldığından dolayı son derece mutlu olduklarını ifade eden Kaymakam Çelik, ''Spor amaçlı başarılarımızın oluşması için bu ve benzeri spor tesislerimizde hizmet kalitesinin üst düzeyde olması gerekir. Yüzmesini bilmeyenler için kurslar düzenlenmesi suretiyle yüzmenin öğretilmesi, üst düzey sporcular için müsabakalar düzenlenmesi suretiyle buradan en iyi şekilde istifade edilmesinin sağlanması ve buna bağlı yan dalların da geliştirilmesiyle birlikte, hem gençlerimize, hem de kendisini genç hisseden bütün Eğirdir halkımıza burası mükemmel bir imkân sağlamış olacak. Bu projenin İlçemize kazandırılmasında emeği geçen tüm devlet yetkililerimize ayrıca teşekkür ediyorum. İlçemize hayırlı olsun.'' dedi.
LEVENT DOĞAN

Bu haber 1103 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...