Türkiye Şampiyonu olan İNEGÖLSPOR´lular Eski futbolcularını unutmadılar

15 Haziran 2022 16:01

İnegölsporlu yıldızlar, Antalya şampiyonu olduktan sonra Ispartaspor'un eski futbolcusu Mustafa Fışkınçiçek'i işletmesinde ziyaret ederek ahde vefa örneği gösterdiler.

Antalya'da düzenlenen U15 Bölgesel Gelişim Ligi finalinde Esenler Erokspor'u penaltı atışları sonucu 7-6 yenen İnegölspor, Türkiye Şampiyonu oldu.
İnegölspor, Antalya Arslan Zeki Demirci Spor Kompleksi'nde oynanan final maçının ilk yarısının 20. Ve 30. Dakikalarında yediği gollerle soyunma odasına 2-0 mağlup girdi.
İkinci yarı toparlayan ve oyun hakimiyetini eline alan bordo-beyazlılar, 48. Dakikada Cumali Say ve 68. Dakikada Berkan Ertürk'ün golü ile maça ortak oldu. Kalan sürede yine etkili oyununu sürdüren İnegölspor, galibiyet golünü bulamayınca müsabaka penaltı atışlarına kaldı. İnegölspor, penaltı atışları sonucunda maçı 7-6 kazanarak Türkiye Şampiyonu oldu.

Bu arada İnegölsporlu yıldızlar, Antalya şampiyonu olduktan sonra Ispartaspor'un eski futbolcusu Mustafa Fışkınçiçek'i Kurukahveci işletmesinde ziyaret ederek vefa örneği gösterdiler. İnegöl kafilesi Ayrıca İnegöllü Helvacı Ali'yi de ziyaret etti. Eski futbolcu Mustafa Fışkınçiçek, Altyapı Antrenörleri Özgül Şahin ve Yunus Memiş ve sporculara teşekkür etti.
LEVENT DOĞAN

Bu haber 1130 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...