Halterde Rakibine 45 Kilo fark atan FATMAGÜL ÇEVİK TÜRKİYE ŞAMPİYONU

27 Haziran 2022 16:21

Isparta Belediyespor'un Milli Haltercisi Fatma Gül Çevik, Dünya Şampiyonasındaki ikinciliğinin ardından Türkiye Şampiyonasında da birinci oldu.

Türkiye Halter Federasyonu faaliyet programında yer alan Yıldızlar ve U 15 Ferdi Türkiye Şampiyonası Bartın'da gerçekleştirildi.
22-26 Haziran 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilen şmapiyona 45 ilden 312 kadın 320 erkek olmak üzere toplam 632 sporcunun katıldı. Bartın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Ömertepesi Spor Salonunda yapılan Yıldızlar ve U 15 Ferdi Türkiye Şampiyonasının açılış seremonisine Bartın Valisi Nurtaç Arslan, Bartın Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Akkaş, Federasyon Başkanvekili Ömer Öztürk, Federasyon As Başkanları Necati Kılıç, Yasin Arslan, Genel Sekreter Fahrettin Yıldız katıldı.
Müsabakalarda dereceye girenlere madalyaları protokol tarafından verilirken Federasyon Başkanvekili Ömer Öztürk Bartın Valisi Nurtaç Arslan'a bayrak, As Başkan Necati Kılıç Bartın Gençlik Spor İl Müdürü Halil Akkaş'a plaket takdim etti.
Isparta Belediyespor'un Milli Haltercisi Fatma Gül Çevik, Dünya Şampiyonasındaki ikinciliğinin ardından Türkiye Şampiyonasında da birinci oldu. +81 kiloda Koparma 95 silkme 110 toplamda 205 kiloyla yeni bir rekora imza atan Çevik, başarılarına bir yenisini ekledi. İkinciyi 45 kiloyla geçen Çevik, Dünya Şampiyonasında da 7 tane rekor kırmıştı.
LEVENT DOĞAN

Bu haber 1025 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...