ISPARTASPOR´DA SESSİZLİK HAKİM

5 Temmuz 2022 16:24

Ispartaspor 2. Başkanı Mustafa Marulcu, 2023 yılına kadar görevlerinin başında olduğunu belirtmesine rağmen transfer ve yapılan çalışmalarla ilgili bir açıklama yapılmadı.

TFF 2 ve 3.Lig'de 2022 – 2023 sezonu için hazırlıkları sürüyor. 2. Lig geçen yıl olduğu gibi bu yılda Beyaz ve Kırmızı olmak üzere iki gruptan oluştu. Beyaz Grupta 19, Kırmızı grupta ise 20 takım yer alıyor. Lig 27 – 28 Ağustos haftasında başlayacak.
Bu arada Ispartaspor 2. Başkanı Mustafa Marulcu'nun 2023 yılına kadar görevlerinin başında olduğunu belirtmesine rağmen transfer ve yapılan çalışmalarla ilgili bir açıklama yapılmadı. Bu durum taraftarı üzerken teknik heyet, kamp programı ve transferlerle ilgili de belirsizlik sürüyor.
2. Lig Beyaz Grup'ta Afyonspor, Amed Sportif, Ankaraspor, Arnavutköy Belediyespor, Bayburt Özel İdare, Batman Petrolspor, Bursaspor, Çorum FK, Düzcespor, 24 Erzincanspor, Esenler Erokspor, Isparta 32 Spor, İnegölspor, Menemenspor, Nazilli Belediyespor, Sivas Belediyespor, Somaspor, Şanlıurfaspor, Tarsus İdmanyurdu ekipleriyle mücadele edecek olan Ispartaspor'da belirsizliğin bir an önce çözülmesi bekleniyor.
Öte yandan Mustafa Diler, Cemal Kızılateş, Kadir Turhan gibi isimlerinde takımdan ayrıldığı aldığımız haberler arasında.
LEVENT DOĞAN

Bu haber 1044 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...