“BİR BEBEK GİBİ BÜYÜTTÜĞÜMÜZ ISPARTASPOR´U EMİN ELLERE BIRAKMAK İSTİYORUZ”

15 Temmuz 2022 16:40

Ispartaspor Başkanı Atakan Yazgan; istifa sonrası açıklamalarına devam ediyor. Yazgan, "Bugünkü açıklamamıza istinaden ek açıklama yapma ihtiyacı doğmuştur. Yaklaşık kırk gündür defalarca yönetimi bıraktık ve aday çıkarın, yönetim oluşturun dememize rağmen ta ki düne kadar hiç bir aday çıkmamıştır.
Aday olmadan kongreye gidilmesi halinde, şayet kongrede de aday çakmasaydı, bizim de bıraktığımız ortamda kulübün hiç bir işlemi yapılamayacak ve kulüp adına büyük mağduriyetler doğacaktı.
Örneğin, lige katılma müracaatları, taahhütler ve birçok işlem. Tabiri caizse 'dükkanı kapatmış olacaktık'. Bu teknik bir konudur, bilen bilir. Belediye Başkanının aday çıkaracağız açıklamasından sonra, biz de bugün hızlı bir şekilde kongre kararını aldık. Yani olması gerektiği gibi oldu. Kulübün mağdur olmasına müsaade edemezdik. Belediye Başkanının bu açıklamayı yapmak için 40 gün neden beklediği de manidardır.
Kimsenin kamuoyunu yanlış bilgilendirmeye hakkı yoktur. Kaldı ki tüm bu süreçler, bu takımı 6 sene önce kuran ve yaşatan Sayın Süreyya Sadi Bilgiç'in direktifleri doğrultusunda yürütülmektedir. Büyük Ispartaspor taraftarına duyurulur" dedi.
Bu arada Hatırlanacağı üzere Ispartaspor Başkanı Atakan Yazgan, 22 Temmuz Cuma günü kongre kararı aldıklarını dikkat çekerek şu açıklamalarda bulunmuştu:
“Yönetim olarak 03 Haziran 2022 Tarihinde yaptığımız açıklamayla istifa etmiştik. Yaklaşık kırk gün geçmesine rağmen ortaya hiçbir aday ve yönetim çıkmadığını üzülerek ifade etmek isteriz. En başından beri tüm süreçler takımın Hamisi TBMM Başkanvekili Sayın Süreyya Sadi BİLGİÇ' in bilgisi dahilinde yürütülmektedir. 22 Temmuz 2022 Cuma günü için olağanüstü kongre kararı alınmıştır. Yine basından izlediğim kadarıyla " yapamıyorlar" diyerek, bizi almış olduğumuz iki kupayla kimse test etmesin. Ben siyasetçi değilim. Bu tip polemikler benim işim değil. Cevap verme gereği bile duymuyorum. Biz başarımızla konuşuruz. Aldığımız kupalar tarihin sayfalarında yerlerini almıştır. Kimse buna mani olamaz. Bir bebek gibi büyüttüğümüz Ispartasporumuzu emin ellere devretmek istiyoruz. Tüm taraftarlarımıza sonsuz teşekkürler. Tüm spor kamuoyuna duyurulur.”
LEVENT DOĞAN

Bu haber 1080 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...