YAZ SPOR OKULLARI TAM GAZ

18 Temmuz 2022 16:25

Çocukların yaz aylarında vakitlerini daha verimli geçirebilmesi ve küçük yaşlarda gençlere spor kültürünü yerleştirmek amacıyla 81 il genelinde başlatılan ücretsiz GSB Spor Okulları 28 branşta İl Müdürlüğü koordinesinde başladı.

Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından her yıl binlerce öğrencinin merakla beklediği ücretsiz GSB Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okulları il merkezi ve ilçelerde kapılarını öğrencilere açtı.
Çocuk ve gençlerin bilinçsel ve sportif gelişimleri ile sosyalleşmelerine katkı sağlayarak yeteneklerini ortaya çıkarmak amacıyla sunulan GSB Spor Okulları kapsamında, Atletizm, Aikido, Badminton, Basketbol, Bilardo, Bisiklet, Bocce, Boks, Cimnastik, Dağcılık, Dart, Futbol, Geleneksel Türk Okçuluğu, Güreş, Halk Oyunları, Halter, Hentbol, Judo, Karate, Kickboks, Masa Tenisi, Okçuluk, Satranç, Tekvando, Tenis, Voleybol, Yelken ve Yüzme branşlarında eğitimler veriliyor.
4 Temmuz'da başlayan GSB Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okulları 2 Eylül 2022 tarihine kadar devam edecek. Başvurular ise online devam edilecek olup, kayıt olan öğrenciler kurslara dahil edilecek.
GSB Spor Okullarının yanı sıra özel bireyler ve sporcular için Engelsiz Spor Okulları da start aldı. Engelsiz Spor Okulları farklı branşlarda özel bireyle eğitimler verilecek.
LEVENT DOĞAN

Bu haber 1195 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...