Pek çok alanda yeni parklar yapılırken Atatürk Stadyumu yanındaki alanda yıllardır hizmet veren STADYUM PARKI´nın HALİ ISPARTA´YA VE GENÇLİK SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜNE YAKIŞMIYOR..

20 Temmuz 2022 17:12

Belediye Başkanı Başdeğirmen şehirde yeni yeşil alanlar yaratmak için var gücü ile proje hazırlayıp gerçekleştirirken, şehrin göbeğindeki İstasyon Caddesinde Atatürk Stadyumunun yanında yer alan Stadyum Parkı adeta mezberelik haline dönüşmüş durumda.
Geçtiğimiz yıllarda özel işletmecilerle hizmet veren Stadyum Parkı geçtiğimiz yıl kirayı yüksek bulan işletmeci tarafından boşaltılmıştı. Tekrar kira ihalesine ise iştirak eden olmadı ve park iki yıldır adeta kaderine terk edildi. Park içinde yer alan ağaçlar bakımsızlıktan viran bir görüntü sergiliyor.
Büyük bütçeli bir kuruluş olan Gençlik ve Spor Bakanlığının bu parktan sağlayacağı kira geliri adeta bu kuruluş için devede kulak. Son olarak Gar Binası karşısında yıllarca hizmet veren İstasyon Parkı da
Millet bahçesi inşaat çalışmaları içinde yer aldığı için hizmet dışı kaldı.
Kepeci ve İstiklal Mahallesi sakinleri için yaz aylarının vazgeçilmez mekanlarından biri olan Stadyum Parkı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce aktif hale getirilmesi söz konusu olmayacaksa yeşil alanlar yaratmakta başarılı Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'in alandaki görüntü kirliliğini ortadan kaldırarak Parkının yeniden işlevsel hale getirmesi Kepeci ve İstiklal Mahallesi sakinlerinin en büyük dileği.
HABER MERKEZİ

Bu haber 1094 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...