ÜNSAL ÇANKAYA YENİDEN BARO BAŞKANLIĞINA ADAY

20 Temmuz 2022 17:13

Isparta Barosu'nun Ekim ayının ikinci haftasında yapılması planlanan Baro Başkanlığı seçimleri için ilk adaylığını açıklayan isim, mevcut Başkan Ünsal Çankaya oldu.
Sosyal medya hesabından Isparta Baro Başkanı Av. Çankaya yaptığı açıklamada: “Değerli Meslektaşlarım; 2005 yılında büyük bir kıvanç ve heyecan ile yeni aileme yani Isparta Barosu Ailesine dahil olduğum günler daha dün gibi aklımda. Genç, hevesli ve heyecanlı bir avukat olarak mesleğin ilk yıllarında bir çok komisyonda görev alarak yeni aileme ve adalet mekanizmasına yararlı olmaya çalıştım. 2012 yılında meslektaşlarımız şahsımı Isparta Barosu Yönetim Kurulu Üyeliğine layık görerek onurlandırdılar. 2012 yılından 2019 yılına kadar Genel Sekreterlik dahil yönetimin tüm kademelerinde severek çalıştım. 2019 yılında ise meslektaşlarımız bana hayatımın en büyük onurunu yaşatarak beni Isparta Baro Başkanlığına layık gördüler. İki dönemdir sizlerin desteği ve güveni ile bu kutsal temsil görevini mesleğe ilk başladığım günlerdeki heyecanım ve coşkum ile devam ettirmekteyim. Açık konuşmak gerekirse hayatımın en zor dört yılıydı ve yine açık konuşmak gerekirse hayatımın en öğretici dört yılıydı.
Şimdi Başkanlığım döneminde bütün kurullarımızla beraber yaptığımız tüm icraatları, harcadığımız tüm mesaiyi siz değerli meslektaşlarımızın takdirine bırakıyorum. Hep bahsettiğim, mesleğin sorunlarının değil faziletlerinin konuşulduğu 5 Nisanların gelmesi adına, meslek hayatının tamamını Isparta Barosu Ailesine adamış birisi olarak, edinmiş olduğum bütün tecrübeyi bir dönem daha Isparta Barosunun hizmetine sunmak gayesi ile kendimi Genel Kurulumuzun şaşmaz iradesine emanet ediyorum. Saygılarımla” dedi.
HABER MERKEZİ

Bu haber 1174 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...