Başkan Başdeğirmen´in kazandırdığı tesislerde ücretsiz spor kursları büyük ilgi görüyor

2 Ağustos 2022 16:37

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'in şehrimize kazandırdığı semt sahaları çocuklara, gençlere ve vatandaşlara hizmet veriyor.

Isparta Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü ve Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Fatih Eti, spor kurslarına Isparta halkının yoğun ilgi gösterdiğini belirtti.
Fatih Eti konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, ''Isparta Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü 2022 yılı Yaz kursları (ücretsiz) dahilinde Futbol branşında 8-9 10-11 12-13 yaş gruplarına yönelik erkek ve kız kursiyerlerimize futbol kursu programları uygulamaktadır. Bu kurslarımız Isparta Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Başdeğirmen tarafından şehrimize kazandırılan semt sahalarında yapılmaktadır. Antrenmanlarımız Çünür mahallesi, Mehmet Tönge mahallesi, Anadolu mahallesi, Davraz mahallesinde başladı. Bu hafta Fatih mahallesi, Vatan mahallesi, Akkent Toki Mahallesi, Işıkkent mahallesi ve Yenice mahallesi semt sahalarında başlayacaktır.
Sağlıklı yaşamın anahtarı olan sporu ilimizde özendirmek için, çocuklarımızın, gençlerimizin ve vatandaşlarımızın spor yapmalarına olanak tanınan semt sahaları, güçlü Türkiye'mizin teminatı olan çocuklarımız, gençlerimiz spor yaparak sağlıklı yaşamla geleceklerini aydınlatacak. Bize bu imkanı tanıyan başkanımıza teşekkür ediyoruz'' dedi.
HABER MERKEZİ

Bu haber 1014 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...