Kirazlıdere´de Cumartesi akşamları bir başka

22 Ağustos 2022 16:44

Isparta Belediyesi tarafından her cumartesi akşamı Kirazlıdere Amfi Tiyatro alanında vatandaşlara ikramlar eşliğinde canlı müzik dinletisi sunuluyor. Canlı müzikle eğlenen vatandaşlar açık havada kurulan büyük ekranda Yeşilçam filmlerini izleme fırsatı da buluyor.

Isparta Belediyesi, Ağustos ayına özel hazırladığı etkinliklerle vatandaşların hoşça vakit geçirmelerini sağlıyor. Her cuma akşamı Isparta Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından Meydan AVM'de 'Tiyatro Sporu' adı altında interaktif tiyatro gösterisi sunuluyor. Cumartesi günleri de şehrin terası Kirazlıdere'de bulunan Amfi Tiyatro alanında canlı müzik dinletisi ve açık hava sinema etkinliği gerçekleştiriliyor. Pazar akşamı ise ATV ekranlarında yayınlanan ve çekimleri Isparta'nın farklı noktalarında sürdürülen sevilen dizi Gül Masalı, şehir manzarası eşliğinde Kirazlıdere Amfi Tiyatroya kurulan büyük ekranda izleniyor. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinliklerde Isparta Belediyesi tarafından çeşitli ikramlarda bulunuyor.
Cumartesi günleri akşamı Kirazlıdere'deki canlı müzik ve Yeşilçam Sinema izleme etkinliği vatandaşların vazgeçilmezi oldu. Amfi Tiyatro alanını dolduran vatandaşlar söylenen şarkılara eşlik ederken, keyifli vakit geçiriyorlar. Canlı müzik dinletisinin ardından alanı dolduran vatandaşlar, muhteşem şehir manzarasının bulunduğu Amfi Tiyatroya kurulan büyük ekranda Yeşilçam filmlerini izliyorlar. Isparta Belediyesi tarafından çeşitli ikramlarda bulunulan etkinliğe her hafta oldukça yoğun ilgi gösteriliyor. En son gerçekleştirilen etkinlikte vatandaşlar söylenen şarkılarla eğlenirken, Yeşilçam'ın unutulmaz eserlerinden Canım Kardeşim filmini de izlediler. Vatandaşlar, etkinliklerden memnun olduklarını belirterek, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'e teşekkürlerini ilettiler.
Bazı vatandaşlar Kirazlıdere'deki etkinliklere ilk kez katıldıklarını belirtirken bazıları da sürekli olarak takip ettiklerini söylediler. Vatandaşlar, “Kirazlıdere Ispartalılar için çok güzel oldu. Yaz günlerinde böyle etkinlikler olmasından memnunuz. Çocukluğumuzdan beri Kirazlıdere'ye geliyorduk. Yeni hali çok güzel olmuş. Eskiden bu kadar bakımlı değildi. Belediye Başkanımıza bize böyle imkanlar tanıdığı için teşekkür ederiz” ifadelerinde bulundular.
HABER MERKEZİ

Bu haber 1000 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...