BÜYÜK ZAFER´İN 100. YILINDA EĞİRDİR KİCK BOKS ŞAMPİYONASI İLE COŞTU

30 Ağustos 2022 16:22

Büyük Zafer'in 100. Yılında Zafer bayramı kutlamaları çerçevesinde Eğirdir Kale meydanı dün akşam nefes kesen mücadelelere sahne oldu.
Programa Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik, Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök, Programın Ana Sponsoru MS Grup Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Barış, İl Genel Meclisi Üyeleri, Belediye Meclisi üyeleri, Protokol üyeleri ve Kale Meydanını hınca hınç dolduran Eğirdir halkı katıldı.
Kanal 32 Televizyonundan CANLI olarak yayınlanan müsabakaların yorumcuları ise Osmanlı Oba Boksu Kurucusu ve Federasyon Başkanı, Kick Boks Federasyonu İcra Kurulu Başkanı Talat AYHAN ile Gazeteci Kemal Erben birlikte gerçekleştirdiler.
Büyük heyecanın yaşandığı ve Yapıcı Fıght Clup Mustafa Yapıcı organizesi ile gerçekleşen Kick Boks Şampiyonasında nefes kesen maçlar sonrası şampiyonlara kupa ve altın kemerleri protokol tarafından takdim edildi. Programın sunucusu Ali Hikmet Kürekçi'nin performansı ise izleyenler tarafından tam not aldı.
Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik ve Belediye Başkanı Veli Gök programda büyük emekleri olan Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı'ya, Ana sponsor Muzaffer Barış'a, Kicks Boks Antalya İl Temsilcisi Mustafa Yapıcı ve tüm emeği geçenlere teşekkür ettiler.
HABER MERKEZİ

Bu haber 1002 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...