30 Ağustos´ta Bisikletle Zafer Turu atıldı

31 Ağustos 2022 16:23

30 Ağustos Zafer Bayramının 100.yıldönümü dolayısıyla bisiklet severler tarafından Isparta'da Zafer Turu gerçekleştirildi. Isparta Valiliği ve Isparta Belediyesinin destekleriyle düzenlenen Zafer Turuna Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, bisiklet toplulukları ile vatandaşlar katıldı.
15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında saat 21.00'da başlayan Zafer Turu, şehir merkezi, çay boyu, Karaağaç Mahallesi 105 Cadde, İstasyon Caddesi, 6 Mart ve Mimar Sinan Caddelerini takip ederek yine turun başlangıcı olan Valilik alanında son buldu.
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve AK Parti İl Başkanı Osman Zabun da bisikletleriyle etkinliğe katıldı. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, bisiklet severlerin 30 Ağustos Zafer Bayramlarını kutladı. Başdeğirmen, bisiklet severlerle bir arada olmaktan ve milletçe zafer coşkusu yaşamaktan duyduğu mutluluğu ifade ederken, “Bisiklet topluluklarına mensup arkadaşlarımız ve vatandaşlarımızın katılımıyla Zafer Turu gerçekleştirdik. Birlikte pedal çevirdik şehir turu yaptık, keyifli bir akşam geçirdik” dedi.
30 Ağustos Zafer Turuna katılan bisikletçiler de çok güzel bir şehir turu yaptıklarına değinerek, “30 Ağustos Zafer Bayramımızın 100'üncü yılına özel bir tur düzenlendi. Etkinliğimiz çok güzeldi, büyük keyif aldık. Bisiklet farkındalığı oluşturduğu için belediyemize ve başkanımıza çok teşekkür ederiz. Ülkemizin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun, nice 100 yıllara” görüşlerinde bulundular.
HABER MERKEZİ

Bu haber 1028 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...