Emre Spor Kompleksi hizmette

6 Eylül 2022 16:05

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Emre Mahallesine UEFA standartlarında bir spor tesisi kazandırdı. Spor camiası ise Başkan Başdeğirmen'e spora olan ilgisinden dolayı teşekkür etti.

Farklı mahallelere özellikle çocukların ve gençlerin kullanabilmesi amacıyla kazandırılan 20 semt sahasının ardından Keçeci Mahallesi ile Emre Mahallesi sınırları arasında kalan ve Gökçay Mesirelik Alanı bölgesinde bulunan 20 bin metrekarelik alanda, UEFA standartlarında sentetik çim yüzeyli futbol sahası da tamamlandı.
Emre Mahallesi Spor Kompleksi UEFA standartlarında 76 x 113 metre ebatlarında futbol sahası, 2'li tip giyinme odası ve 500 kişilik çelik tribün ile sosyal kullanım alanlarından oluşuyor. Önümüzdeki günlerde yeni tribün alanı oluşturulması ve seyirci kapasitesinin artırılması da planlanıyor.
Başkan Başdeğirmen, spora olan ilgisi spor camiasını sevindiriyor. Isparta Amatör Spor Kulüpleri yöneticilere ve antrenörleri ise bu durumdan memnun.
Isparta Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Erhan Oturak ise spor komplekslerinin amatör kulüpleri rahatlatacağını belirterek, Amatör Futbol Evi konusunda da destek beklediklerini söyledi.
HABER MERKEZİ

Bu haber 1119 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...