Ayazmana-Vatan Mahallelerine modern sosyal tesis

7 Eylül 2022 16:03

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'in talimatıyla yıllardır mahallelerdeki bakımsız sosyal tesisler tek tek elden geçirilirken, bazı mahallelere de yeni sosyal tesisler yapıldı, nüfusu artan bölgelerdeki mevcut sosyal tesislerin alanları genişletildi. Fen İşleri Müdürlüğü tarafından sosyal tesislerin çatıları ve olukları değiştirilirken, mantolama çalışmaları ve bina boyama işlemleri yapılarak, günümüz koşullarına uygun hale getirildi.
Daha önce tek kat olarak 215 metrekare alana sahip Muzaffer Türkeş Mahallesi Sosyal Tesisi de bir kat ilave edilerek, 400 metrekareye çıkarıldı. Çalışmaların tamamlanmasıyla Muzaffer Türkeş Mahallesi'ndeki sosyal tesisi daha modern bir hale getirildi.
Akkent Mahallesi Sosyal Tesislerinde çalışmalar sürerken, Ayazmana-Vatan Mahalleleri Sosyal Tesislerinin inşaatında son aşamaya gelindi. 1.684 metrekare arsa üzerine inşa edilen Ayazmana-Vatan Sosyal Tesislerinde otopark, bay ve bayan mescitleri, sığınak, 5 adet dükkan, 1 adet ofis, 4 adet derslik ve 737 metrekareden oluşan düğün salonu bulunuyor. Çalışmalarda binanın inşaatı tamamlanırken, iç tefrişatta ufak detaylar kaldı. Çalışmaların kısa sürede tamamlanması beklenirken Ayazmana ve Vatan Mahalleleri, modern bir sosyal tesise kavuşmuş olacak.
HABER MERKEZİ

Bu haber 1072 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...