“Biz vatandaşımıza ulaşabilmenin gayreti içerisindeyiz”

12 Eylül 2022 16:02

Ak Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, 2023 Haziran ayında yapılacak seçimler öncesi açıklamalarda bulundu. İlçelere beldelere köy ve kasabalara giderek vatandaşların sorunları ve taleplerini dinlediklerini belirten Milletvekili Gökgöz, bu süreçte çalmadık kapı girmedik ev bırakmayacağız" dedi.
2023 seçimleri yaklaşıyor. Siyasiler, seçim çalışmalarına başladı.
Ak Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, 2023 Haziran ayında yapılacak seçimler öncesi açıklamalarda bulundu.
İlçelere beldelere köy ve kasabalara giderek vatandaşların sorunları ve taleplerini dinlediklerini belirten Milletvekili Gökgöz, “Halkımızla bir araya geliyoruz. Onların istek ve taleplerini dinliyoruz. Onların dilek ve temennilerini alıyoruz. Bunları birebir not olarak. Sayın Cumhurbaşkanımıza iletmek adına tüm şehirlerden böyle bilgi tutuyoruz. Dolayısıyla bizler evlerinde, iş yerlerinde, ilçelerinde. Parklarda, bahçelerde, tarlada ve diğer mahallelerde bizi karşılayan bağırlarına basan tüm hemşerilerime buradan teşekkür ediyorum. Onlarla beraber yol yürümenin, onlarla beraber dertlerle, dertlenmenin onlarla beraber halleriyle hallenmelerin onurunu hep beraberce yaşıyoruz. Ben bu arada tüm teşkilat mensubu kardeşlerime, il yönetimimiz başta olmak üzere ilçe yöneticilerimize ilgilenen meclisi başkanımıza, kadın kolları başkanımıza, Gençlik Kolları başkanımıza ve yönetimlerine buradan teşekkür ediyorum. Bizleri yalnız bırakmıyorlar.
Beraberce aynı yolda yürüyoruz. Aynı yerleri farklı farklı ortamlarda ziyaret ediyoruz. Biz vatandaşımıza ulaşabilmenin gayreti içerisindeyiz. Tatil bitmeden de vatandaşımıza ulaşıp tüm istek ve talepleri gücümüz nispetinde toparlayıp, Isparta özelinde de kendi vatandaşımızın taleplerini, isteklerini sayın Cumhurbaşkanımıza ve tüm ilgili bakanlarımıza vermek adına sahada basmadık yer bırakmadan çalmadık, kapı bırakmadan devam edeceğiz İnşallah bu ziyaretlerimizi neticesinde de yaklaşık 10 ay sonra yapılacak olan 2023 Haziran'daki seçimlerde de vatandaşımızın huzuruna çıkacağız. " dedi.
HABER MERKEZİ

Bu haber 993 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...