“ Sizler bu alanlardan istifade ettikçe bizde yaptığımız işin güzelliğini görüyoruz”

16 Eylül 2022 15:56

Isparta Belediyesi ve Yargı Akademi işbirliği ile Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) tekrar kampının ilki 23-29 Haziran, ikincisi ise 25-29 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilmişti. Ancak 31 Temmuz'da yapılan KPSS'nin iptal edilmesinin ardından 18 Eylül'de yapılacak olan yeni KPSS için son tekrar kampları gerçekleştirildi. 1.100 gencin katıldığı KPSS Son Tekrar Kampları sona erdi.
Isparta Belediyesi Kültür Merkezi Gül Salonu'nda gerçekleştirilen kamplarda adaylara Tarih, Coğrafya, Türkçe, Matematik ve Vatandaşlık konuları anlatılarak, soru çözümleri yapıldı. Adayların KPSS öncesi durumlarını görebilmeleri için de bir deneme sınavı gerçekleştirildi.
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, kampın son gününde gençlerle buluşarak, pazar günü girecekleri sınavda başarı dileklerini iletti. Salona gençlerin alkışları arasında giren Başkan Başdeğirmen; “4 haftadır burada dersler dinliyorsunuz. Bu çalışmalar sizlerin çok daha iyi sonuçlar alabilmeniz, istediğiniz yerlere girebilmeniz ve daha güzel puanlarla daha güzel yerlere gidebilmeniz içindir. Bu yaptığımız çalışma sayesinde 1 puan bile fazla almanız büyük bir kazançtır. Yargı Akademi ile birlikte çalışmak bizlere de mutluluk verdi. Vahap hocamız bizleri kırmadı bugün buraya geldi sizlerle final yapıyor. Böyle bir ortamda bu imkanı sizlere sunmaktan bizler de son derece mutluyuz” ifadelerinde bulundu.
Belediyenin asli görevleri ve birçok hizmet için çalıştığını kaydeden Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, “Eğitim bizim için çok önemli. Daha iyi hizmetler verebilmemiz ve ülkemizi daha ileriye götürebilmek için eğitimin en önemli etken olduğunun bilincindeyiz. Daha önce 2 kez sizlerle KPSS kamplarında bulunduk. Pazar günü KPSS'ye gireceksiniz. O sınavda iyi sonuçlar alacağınıza inanıyorum. 2 kampın dışında 4 hafta daha bu hizmeti almak, derslere katılmak sizlere artı kazandırdığı inancındayım. Sizler bu isteği hevesi gösterdiniz. Bundan dolayı son derece memnunuz. 1.100 arkadaşımız burada derslere katıldı. Ayrıca bir deneme sınavı yapıldı. O sınavın sonucuna göre hatalarınızı görerek Allah'ın izniyle pazar gününü başarıyla atlatacaksınız” dedi.
Belediyenin rutin hizmetlerinin yanı sıra eğitimi destekleyici çalışmalar da yaptıklarını kaydeden Başkan Başdeğirmen, bunlardan birinin de spor olduğunu söyledi. Sağlıklı şekilde eğitim alınabilmesi için spor alanında da yatırımlar yaptıklarını belirten Başkan Başdeğirmen, “Güzel spor alanları hazırlıyoruz. Daha önce Kültür Merkezimiz yoktu şimdi burası var da size bu hizmetleri verebiliyoruz. Burası olmasaydı bu hizmeti vermemiz mümkün değildi. Alt ve üst salonları ile kütüphanesiyle burası her türlü hizmeti vermeye hazır. Sizler bu alanlardan istifade ettikçe biz de yaptığımız işin güzelliğini görüyoruz. Dersten sonra öğle arasında sizlere yemek ikramımız olacak” şeklinde konuştu.
Başkan Başdeğirmen, verilen emeklerin boşa gitmemesi gerektiğini belirterek, sınava girecek adaylara başarılar diledi. Başkan Başdeğirmen, “Çok emek verdiniz, o istihdamın içerisinde yer almak ve devletimize hizmet etmek istiyorsunuz. Hepinize başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'e çiçek takdim edilirken, öğle arasında kampa katılanlara yemek ikramında bulunuldu.
KPSS Son Tekrar Kamplarına katılan gençler, desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'e teşekkür ederken, anlatılan ders konularının sınav öncesi kendileri için çok faydalı olduğunu söylediler. Gençler, “4 haftayı sonlandırdık, güzel bir süreç oldu. Belediye Başkanımızın desteği bizim için çok önemliydi. Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Yemek için de teşekkür ederiz. İnşallah sınavda başarılı oluruz. Çünkü böyle bir olay herkesin düşünebileceği bir şey değil. Belediyemizin bu tür bir hizmeti vermesi çok önemli” dediler. HABER MERKEZİ

Bu haber 974 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...