Kemal Ünal, Bucak Belediye Oğuzhanspor´la anlaştı

20 Eylül 2022 15:47

Ispartaspor'un eski futbolcusu Kemal Ünal, yıllardır Bölgesel Amatör Ligde ter döken Bucak Belediye Oğuzhanspor'la anlaştı. Geçtiğimiz yıl Keçiborlu Belediyespor forması giyen Ünal, yeni sezonda Burdur temsilcisi için ter dökecek.

Keçiborluspor Teknik Sorumlusu Fatih Bozbaş:
“ Özel maçlarla eksikliklerimizi görüyoruz”
Keçiborlu Belediyespor Teknik Sorumlusu Fatih Bozbaş, ekim ayında başlayacak lig hazırlıklarını sıkı şekilde sürdürdüklerini belirterek, “Lige kadar hazır hale geleceğiz” dedi.
Isparta'yı yeni sezonda Bölgesel Amatör Futbol Liginde temsil edecek olan Keçiborlu Belediyespor, lig hazırlıklarını sürdürüyor. Ekim ayının ilk haftasında Kumluca Belediyespor'u ağırlayacak olan sarı-kırmızılarda Teknik Sorumlu Fatih Bozbaş, “
Liglerin başlamasına sayılı günler kaldı.
Her hazırlık maçında tecrübe ve maç temposunu yakalıyoruz.
Skordan önce oyunu ve tempoyu kazanmamız gerekiyor. Sezonu istediğimiz hedeflediğimiz yerde bitirelim. Futbolcularıma ve öğrencilerime çok güveniyorum. Onların neler yapabileceğini iyi biliyorum. İyi futbol, iyi mücadele ve öz değerlerimizi seyretmek isteyenleri Keçiborlu Belediyespor'un maçlarını seyretmeye davet ediyorum. Son güne kadar transferi kapatmayacağız” dedi.
HABER MERKEZİ

Bu haber 1026 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...