“Mağdur olan, ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımız her zaman bizim önceliğimizde”

21 Ekim 2022 16:04

Mahkum ve Mahkum Yakınları Derneği tarafından her yıl yapılan Sünnet Şöleni Gökkubbe Fuar Alanında gerçekleştirilmişti. 61 çocuğun sünnet ettirildiği etkinliğe Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, eşi Şadiye Başdeğirmen ile birlikte katılmış, dernek üyeleri ve çocuklarla bir araya gelmişti. MAYDER Başkanı İlker Övey ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'i makamında ziyaret ederek, Sünnet Şölenine vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür etti.
MAYDER Başkanı İlker Övey, Sünnet Şölenini Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'in desteğiyle başardıklarını belirterek, “ Gerçekleştirdiğimiz Sünnet Şölenine sizin desteğiniz olmasaydı bu kadarını başarma imkanımız olmazdı. Desteğinizle başardık. İnşallah önümüzdeki senelerde birlikte daha güzellerini yaparız. Destekleriniz için teşekkür ederiz” dedi.
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, belediye olarak mahkum yakınlarının her zaman yanında olduklarını vurguladı. Dernek Başkanı İlker Övey ile görüşmelerinde, yaşanan sorunları ortaya koyarak, çözüme ilişkin işbirliği yaptıklarına değinen Başkan Başdeğirmen, “Mahkum yakınları, aile fertleri mahkum olduğu için sorun yaşayabiliyor. Onların bazı ihtiyaçları var. İhtiyaçlarını görmek için belediyemizin sizlere karşı bir hassasiyeti var. Göreve gelmemizin ardından her türlü konuda beraber çalıştık. En son Sünnet Şöleni yaptık. Çocuklarımızı sünnet ettirdik, o gün beraber olduk, eğlendik. Bugün de belediyemize gelerek o günkü güzellikleri paylaştılar. Başkanımıza, yönetim kurulu üyelerine ziyaretleri için çok teşekkür ediyorum. Sizlerin her zaman yanındayız. Mağdur olan, sorunu ve ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımız her zaman için bizim önceliğimizde. Sizler de öylesiniz. Eşleriniz yanınızda olmayınca geçim zorluğu var, çocuklarınızın büyümesi var. Empati yaptığımızda sizlerin durumunu anlamamak mümkün değil. Sizleri her zaman anlıyoruz. Elimizden geldiğince de destek olmak için buradayız. Yüce Rabbim en kısa zamanda eşlerinize, aile fertlerinize ulaşmayı nasip etsin ve bir daha da böyle problemli dönemleri yaşatmasın. Ziyaretlerinizden dolayı teşekkür ediyorum” görüşlerinde bulundu.
MAYDER Başkanı İlker Övey, “Sünnet Şölenine eşiniz Şadiye Hanımefendi ile birlikte vermiş olduğunuz desteklerden dolayı çok teşekkür ediyoruz” diyerek Başkan Başdeğirmen'e teşekkür plaketi verdi. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de ziyarette yer alan çocuklara hediyeler verdi.
•BELEDİYE BASIN

Bu haber 1040 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...