GÖLDOSK EĞİRDİR´E ÇIKARMA YAPTI

26 Ekim 2022 16:06

Isparta'da faaliyet gösteren ve her Pazar günü doğa severlerle Akdeniz Bölgesinin tarihi ve doğal güzelliklerini yürüyen GÖLDOSK (Göller Bölgesi Doğa Sporları ve Hobi Kulübü)'un bu haftaki durağı Akdeniz Bölgesinin incisi Eğirdir İlçesi oldu.
23 Ekim Pazar günü GÖLDOSK (Göller Bölgesi Doğa Sporları ve Hobi Kulübü) öncülüğünde Isparta Bahçeşehir Koleji öğrencileri ve velileri ile Eğirdir İlçesinin doğa harikası Kovada Gölü'nden Akbelen'li tepesine toplam 8 kilometrelik bir yürüyüş gerçekleştirildi.
Doğa yürüyüşüne Isparta Bahçeşehir Koleji'nin 2. sınıf öğrencileri ve velileri katıldı. 8 yaşındaki çocuklar velilerden daha hareketli daha yüksek performans göstererek 8 Km'lik parkuru rahatlıkla geçtiler.
Yürüyüş ve sonrasında katılımcılar Eğirdir Gölü'nde Elektrikli Tekne gezisine katılarak neşeli anlar yaşadılar. Bol oksijen biriktirmenin yanında muhteşem manzaralarda unutulmaz resimler çekildi.
Program sonrasında Eğirdir Belediyesi'nin ikramı Eğirdir Elmaları katılımcıların damaklarını tatlandırdı. GÖLDOSK Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bilir, misafirperverliğinden dolayı Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök ve Eğirdir Belediyesi çalışanlarına bizi ağırladıkları için teşekkürlerimizi arz ederiz, ifadelerini kullandı.
•HABER MERKEZİ

Bu haber 1068 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...