“TARAFTARIMIZI BURSA´YA GÖTÜRECEĞİZ, GALİBİYETİ TAKIMIMIZDAN BEKLİYORUZ”

16 Kasım 2022 16:20

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Isparta 32 Spor geçtiğimiz hafta kendi sahasında karşılaştığı Nazilli Belediyespor'u 4-0'lık skorla yenerken, 20 Kasım Pazar günü deplasmanda oynayacağı Bursaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Bursaspor maçı öncesinde kulüp yöneticileri, teknik heyet, futbolcular ve altyapı sporcuları ile taraftar guruplarıyla bir araya geldi. Başkan Başdeğirmen, salona taraftarların 'Şükrü Başkan' sloganları arasında alkışlarla girdi.
Isparta 32 Spor Teknik Direktörü HAKAN YILMAZ, çok daha iyi bir durumda birlikte olmak istediklerini belirterek, “Ama yine de çok geriye bakmadan ne yapabileceğimizi, nasıl daha fazla birlikte olabileceğimizi, enerjimizi, güzel duygularımızı, temennilerimizi birleştirebilmemiz lazım. Sporcular özellikle profesyonel futbolcular en az sizin kadar üzülüyorlar, en az sizin kadar dertleniyorlar. Birlikte üzülebilmeyi, birlikte sevinebilmeyi öğrenmemiz lazım. Ne zaman birlikte üzülüp, sevindiğimizde durumu içselleştirip, kendi ailemizden görmeye başladığımızda durumu çözeceğiz. Geldiğimden bu yana gösterdikleri özveriden dolayı sporcu kardeşlerime teşekkür ediyorum. Bir üst lig için hedef koyabilen başta yönetimimiz, onun en büyük destekçisi Belediye Başkanımız, milletvekillerimiz, tüm idari amirler olarak birlikte olabilmenin derdine düşmeliyiz. Daha iyi olacağız” dedi.
Isparta 32 Spor Takım Kaptanı MUSA NİZAM da futbolcular olarak sahada her zaman en iyisini yapmaya çalıştıklarını söyledi. Taraftarlara seslenen Nizam, “Emin olun siz ne kadar üzülüyorsanız biz de sizin kadar üzülüyoruz. Çünkü bizim hem ekmek paramız hem de oynadığımız kulübe bir şeyler verememenin üzgünlüğü oluyor. Tekrar söz veriyoruz, sahada her zaman elimizden gelenin en iyisini vermeye çalışacağız. Ispartaspor'u en iyi yere getirmeye çalışacağız. Buradan size söz veriyorum” şeklinde konuştu.
Nazilli Belediyespor maçında 2 gol atan futbolcu BAHATTİN BERKE DEMİRCAN, sahada her zaman ellerinden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceklerini kaydetti. Taraftarların her zaman kendilerinin yanında olmasını isteyen Demircan, “Bize destek çıkın. Biz sizi utandırmayacağız inşallah. Hedefimiz olan play off'a da girmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Bunun sözünü veriyoruz.”
Belediye Başkanı ŞÜKRÜ BAŞDEĞİRMEN, Isparta'nın her şeyin en güzeline yakışan bir şehir olduğunu ifade etti. Futbol anlamında da şehre yakışanın sezon sonunda Isparta'ya hediye edileceğine inancının tam olduğunu dile getiren Başkan Başdeğirmen, “Yönetici arkadaşlarımızla takımımız güzel sonuçlar alsın diye büyük mücadeleler içerisindeyiz. Yöneticilik kolay bir şey değil. Hem vaktini hem de nakdini buraya harcamak zorundalar. Karşılığında da her türlü eleştiri ve kötü söze göğüs gerebilmek gerekmekte. Maalesef böyle. Bu bir futboldur, bu bir yarıştır. Burada kazanmak da kaybetmek de var. Futbolcu arkadaşlarımızın iyi olması için mücadele ettiklerini görüyorsak, gönül rızasıyla bu işin içinde olduklarını görüyorsak her durumda onları alkışlamamız lazım. Biz şunu anlamak zorundayız, yenmek de var yenilmek de var. Baktığımızda birkaç yıl önce Süper Lig'de oynayan bazı takımlar alt liglere inmişler. Onlar da birçok emek verdiler. Demek ki düşmek de oluyor. Biz düşmek için değil yerimizde kalmak ve üst liglere çıkmak için çok mücadele veriyoruz. Ama bu mücadelelerin kıymetinin bilinmesini istiyoruz. Yönetici arkadaşlar çok emek veriyorlar, işlerinden ailelerinden feragat ediyorlar. Çok da emek veriyorlar. Belki maç için bilet alıp gitmeyen insanlar kulüp yöneticilerine büyük hakaretler ediyorlar. Biz toplum olarak bu insanların vazgeçmesini sağlamamız lazım. Onlara iyi anlatabilmemiz lazım. Son maçtaki 4-0'lık galibiyetten sonra bir önceki hafta hakaret edenler alkışlıyorlar. Yenecek de yenilecek de. Bunu anlamak lazım. Ben buna çok üzülüyorum.”
Nazilli Belediyespor maçındaki oyunun kendilerini çok mutlu ettiğini belirten Başkan Başdeğirmen, “O oyun gelecek vaat etti ve tüm taraftarlar çok mutlu oldular. İlk maçımızı 8-9 bin kişiye oynadık. Yenildik, 6 bin, yenildik 5 bin en sonda da bin 500 kişiye kadar düştük. Futbolda kazanırsan seyircisi çok. Önümüzdeki hafta Bursaspor'a gidiyoruz. Daha sonra Afyon bize geliyor. Afyon bize geldiğinde o seyirciyi 10 bin kişiye çıkarmak bizim elimizde. Futbolcu arkadaşlarımızdan da beklentimiz yüksek. Bursa'da biz futbolcularımızı yalnız bırakmayacağız, taraftarlarımızdan kaç kişi gelecekse Bursa'ya arkanızdan getireceğiz. Orada 12. adam biz olacağız ve size destek vereceğiz. O destekle Bursa'dan çok güzel galibiyetle geri gelmek istiyoruz. Oradan 3 puanla gelirsek pazar günü 10 bin seyirci o tribünlerde olacak. Futbolcu arkadaşlarımız sanırım bunu bize fazla görmezler. Onlar da 'biz 3 puanla Bursa'dan geri geleceğiz' diyecekler buna inanın. Hep beraber kendilerini destekleyeceğiz” diye konuştu.
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Pazar günkü maçta taraftarların kendisine tezahüratta bulunduğunu ifade ederek, çok güzel bir etkileşim olduğunu söyledi. Taraftarların kendisinden Bursa deplasmanı için otobüs tahsis edilmesini istediklerini kaydeden Başkan Başdeğirmen, “Bursa'yı arkasından da Afyon'u yenersek puan durumunda 10'uncu sıraya kadar çıkabileceğimizi tahmin ediyorum. Bu da bizi mutlu edecek. Yenildikçe sevinenlerimiz var. Onları mutlu etmeyeceğiz. Biz üzülmeyeceğiz ve Isparta'mız mutlu olacak. Kaç otobüs gerekli ise arkadaşlarımıza söyledim, 'müracaat eden arkadaşlarımızdan hiçbirini geri çevirmeyin, taraftar gruplarımızın dışında vatandaşlarımız da gelmek istiyorlarsa onların da isimlerini alın' dedim. Kaç otobüs 8 otobüs, yetmedi 10, yetmedi 12 otobüsle oraya gidilecek. İnşallah Bursa galibiyetini takımımızdan bekliyoruz. Allah'ın izniyle ondan sonra önümüz açıktır” ifadelerinde bulundu.
Konuşmasının ardından Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'e 32 Gençlik Taraftar Grubu tarafından atkı hediye edildi.

Bu haber 1004 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...