Milli Güreşçilerden Başkan Başdeğirmen´e ziyaret

24 Kasım 2022 16:32

Mili Güreşçiler Kadriye Aksoy ve Cansu Aksoy kardeşler, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'i ziyaret etti. Başkan Başdeğirmen, “Daha önce birçok başarıya imza atan Kadriye kızımız Samsun'da düzenlenen Üniversitelerarası Dünya Güreş Şampiyonasında 65 kilogramda Dünya Şampiyonu olarak ülkemizi, şehrimizi ve bizleri gururlandırdı” dedi.

Mili Güreşçiler Kadriye Aksoy ve Cansu Aksoy kardeşler, kondisyoner Devran Koçak ve Belediye Meclis Üyesi Ramazan Kabalak, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'i ziyaret etti.
Ziyarette Başkan Başdeğirmen, “Güreş Milli Sporcularımız Kadriye Aksoy ve Cansu Aksoy kardeşler kondisyoner Sayın Devran Koçak ve Belediye Meclis Üyemiz Sayın Ramazan Kabalak ile birlikte bizi ziyaret ettiler. Daha önce birçok başarıya imza atan Kadriye kızımız Samsun'da düzenlenen Üniversitelerarası Dünya Güreş Şampiyonasında 65 kilogramda Dünya Şampiyonu olarak ülkemizi, şehrimizi ve bizleri gururlandırdı. Cansu kızımızın da çok sayıda şampiyonluğu ve başarısı bulunuyor. Milli sporcularımızı canı gönülden kutluyorum. Sporcularımızın aldığı başarılar şehrimizi ve bizleri her zaman gururlandırıyor” dedi.
•HABER MERKEZİ

Bu haber 1010 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...