59 İL´DEN 609 KULÜP VE 3962 SPORCUNUN KATILDIĞI TEKVANDO TÜRKİYE ŞAMPİYONASI SONA ERDİ

19 Aralık 2022 16:13

Isparta önemli bir spor organizasyonuna ev sahipliği yaptı. Türkiye Tekvando Federasyonu'nun faaliyet programında yer alan ve 11-14 Aralık 2022 tarihleri arasında 1200 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen Türkiye Tekvando Poomsae Şampiyonası'nın hemen ardından Kulüpler Türkiye Tekvando Şampiyonası 15-18 Aralık 2022 tarihleri arasında Süleyman Demirel Üniversitesi Atatürk Spor Salonu'nda yapıldı.
Isparta ev sahipliğinde gerçekleştirilen ve 4 gün süren Kulüpler Türkiye Tekvando Şampiyonası'na rekor katılım oldu. Şampiyonaya Türkiye'nin 59 ilinden 609 kulüp ve 3962 sporcu mücadele etti. Isparta 8 gün süren iki şampiyonada 15 bine yakın sporcu, antrenör, hakem ve sporseveri ağırladı.
4 gün süren müsabakaları Isparta Valisi Aydın Baruş başta olmak üzere Tekvando Federasyon Başkanı Prof. Dr. Metin Şahin, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mahmut Danayiyen yakından takip etti.
Şampiyona Pazar günü müsabakaların ardından sona erdi.
Yoğun katılımla gerçekleştirilen müsabakaların ardından dereceye giren sporcu ve takımlara madalya, kupaları takdim edildi.
Türkiye Tekvando Federasyon Başkanı Prof. Dr. Metin Şahih rekor katılımla gerçekleştirilen şampiyona da Isparta'nın ev sahipliğinden dolayı duyduğunu memnuniyeti dile getirerek, teşekkür ve şükranlarını iletti.
Şampiyonanın sona ermesinin ardından Isparta Valisi Aydın Baruş, Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Mahmut Danayiyen'le birlikte sporcu kafilerini uğurladı.
•HABER MERKEZİ

Bu haber 896 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...