Isparta Belediyesi Şirketi ISBAŞ tarafından İKİNCİ BİMS BLOK FABRİKASI KURULUYOR

29 Aralık 2022 15:59

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Belediye şirketi olan ISBAŞ'ta bir lira borçlanmadan öz sermaye ile ikinci Bimsblok fabrikası kurduklarını ve Nisan ayında üretime başlayacağını müjdeledi.
50 bin olan günlük Bimsblok üretiminin 100 bine çıkacağını belirten Başkan Başdeğirmen, ISKİM markasıyla da ürettikleri 10 çeşit yapı kimyasallarının Türkiye'nin en iyi ürünleri olduğuna da dikkat çekti.
“Altın yumurtlayan tavuklar”
ISBAŞ'ta ISKİM markası altında 10 çeşit yapı kimyasalları ürettiklerini belirten Başkan Başdeğirmen, “Şu anda anlaştık, ödemelerini yaptık. Hiçbir yere borçlanmadan Isbaş'ın kendi öz sermayesiyle yeni bir fabrika, ilave fabrika kurumuna başlıyoruz. Büyük ihtimalle Nisan gibi o fabrika üretime başlayacak.
Bu tesisi kurduk. 10 çeşit şimdi kimyasal ürün üretiyoruz. Yani kimyasal ürün deyince nedir bu? Sıva, hazır sıva ondan sonra şap malzemesi, Seramik, yapıştırıcı, mermer, gibi 10 ayrı ürün üretiyoruz. Hepsinin TSE'leri TSC'leri alındı ve ben size şunu söyleyeyim, bir yıl içerisinde Türkiye'nin en önemli bir markası olacak. O kadar çok talep var ki ustalarla konuşuyorum biz diyorlar bunun kadar kaliteli ürün kullanmadık. Samimi olarak söylüyorum, bizim ürünümüz, kendi ürünümüz, ” diyerek iddialı bir açıklamada bulundu.
Öte yandan ISBAŞ Fabrikası'nın çatısına 1 megavatlık güneş enerji sistemi kuruldu. Böylelikle fabrika kendi elektriğini de kendi üretiyor
•HABER MERKEZİ

Bu haber 940 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...