Başkan Tural´dan AK Parti ve MHP´ Yönetimlerine ziyaret

3 Ocak 2023 16:29

Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları
Birliği Başkanı Ahmet Tural ve
beraberindeki oda başkanlarından siyasi
partilere ziyaret gerçekleşti. Birlik Başkanı Tural ve beraberindeki oda başkanları ilk olarak AK Parti Merkez İlçe Başkanı Furkan Cem Er ve yönetimine iadeyi ziyarette bulundu.
Ziyarette birlik olarak yaptıkları çalışmalara değinen Başkan Tural, AK Parti Merkez İlçe Yönetimine başarılar diledi. Isparta için yapılacak tüm çalışmalarda birlik olarak göreve hazır olduklarını söyleyen Tural, ortak akılla Isparta'ya hizmet etmeye devam edeceklerinin altını çizdi.
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Furkan Cem Er'de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, esnaf odaları ile her zaman diyalog içerisinde çalıştıklarını belirtti. Esnaf Odaları Birliği'nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini söyleyen Er, Başkan Tural ile oda başkanlarına ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
Birlik Başkanı Tural ve beraberindeki oda başkanlarının AK Parti'den sonraki durağı MHP oldu. Kısa bir süre önce MHP İl Başkanlığına atanan Önder Topçu'yu ziyaret eden Başkan Tural, Önder Topçu'ya yeni görevinde başarılar diledi. Tural ayrıca ziyarette bulunan MHP Milletvekili Aday Adayı Hasan Basri Sönmez'e de hayırlı olsun temennisinde bulundu.
MHP İl Başkanı Topçu'da birlik başkanı Tural'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, Esnaf Odaları ile her zaman karşılıklı işbirliğine hazır olduklarını kaydetti. Birlik Başkanı Tural daha sonra Ülkü Ocakları Isparta İl Başkanı Furkan Tamer'e nezaket ziyaretinde bulundular.
•HABER MERKEZİ

Bu haber 861 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...