“Güç birliği yaparak bu günleri atlatacağız”

8 Şubat 2023 16:55

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve başta
Hatay, Gaziantep, Adana, Osmaniye, Diyarbakır, Malatya ve Şanlıurfa olmak üzere birçok ilimizde hissedilen deprem sonrasında Isparta Ticaret ve Sanayi Odası yardım seferberliği başlattı. Bu kapsamda toplanan yardım malzemeleri afet bölgesine ulaştırılmak üzere yola çıktı.
Isparta Ticaret ve Sanayi Odası da yaraların sarılması için yardım seferberliği başlattı. Bu kapsamda yardımsever vatandaşlar tarafından getirilen ısıtıcı, battaniye, gıda kolisi, su, bebek maması, ilaç, hijyen seti, kıyafet, bebek kıyafeti, kışlık ayakkabı ve bot, mont, atkı, eldiven, bere, yağmurluk, 8 adet jeneratör, powerbank gibi temel ihtiyaç malzemeleri ITSO hizmet binasında toplandı. Yardım malzemeleri afet bölgesine ulaştırılmak üzere yola çıktı.
'Gün birlik, beraberlik ve dayanışma günüdür.” diyen ITSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik, “Kahramanmaraş ve çevre illerde hissedilen depremde, hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Türkiye ve Türk insanı çok güçlüdür. Allah'ın izniyle yaşadığımız bu zor günlerin üstesinden geleceğiz. Afet bölgesi için başlattığımız kampanyaya destek veren herkese teşekkür ederiz. Yardım kampanyamız devam ediyor. Hep birlikte güç birliği yaparak bu günleri atlatacağız. Aklımız, kalbimiz, dualarımız deprem bölgesinde.” diye konuştu.
•HABER MERKEZİ

Bu haber 807 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...