DEPREMZEDELERE YARDIM İÇİN DERNEK VE VAKIFLARDAN KERMES YARALARI BİRLİKTE SARACAĞIZ

21 Şubat 2023 16:52

El Ele Derneği, Anadolu Gençlik, Cansuyu, İHH, Burak, Ufka Yolculuk, Isparta Gülistan Ahlak Kültür ve Çevre Derneği, Selver Yaşam Vakfı, Ensar Vakfı, UYUMDER, Eğirdir Paraşütçüler Derneği gibi çok sayıda katılımla Depremzedeler için Kermes düzenlendi.
Meydan AVM'de yapılan Kermesin açılışına Milletvekili Recep Özel, Vali Aydın Baruş'un eşi Nagihan Baruş, Isparta El Ele Derneği Başkanı Canan Aydın olmak üzere çok sayıda Vakıf , Dernek başkanları ve üyeleri katıldı. Dernek üyelerinin hazırladığı yiyecekler ve el işi ürünler satışa sunuldu. Kermesten elde edilen gelirle depremzedelere yardım edilecek.
Kermesin açılışında dualar edilirken Isparta AK Parti Milletvekili Recep Özel, “Yaraları birlikte saracağız. Deprem sonrası ülkemizde bir çok kuruluş ve dernek seferber oldu. Isparta halkımızda üzerine düşeni yapıyor. Bu zor günleri hep birlikte aşacağız” dedi.
Isparta El Ele Derneği Başkanı Canan Aydın ise kermese tüm Ispartalıları davet ederek, depremzedeler için tüm Dernek ve Vakıflarla birlikte tek yürek olduklarını söyledi.
•HABER MERKEZİ

Bu haber 876 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...