ISPARTA´LI MİLLİ TEAKVANDOCU KÜBRA DAĞLI´ya GÜÇLÜ BİR ŞİRKET SPONSOR OLDU

21 Şubat 2023 16:55

Milli tekvandocu Kübra Dağlı'ya yeni sponsor
Şirketleri Blockchain teknolojileri ve kripto para ekonomisi ile güçlendirmeyi ve onlara yeni iş alanları açabilmeyi amaçlayan Blatform şirketi, Dünya ve Avrupa şampiyonu Milli Tekvandocu Kübra Dağlı'ya sponsor oldu. Şirketin CEO'su Ertan Turhan, ilk başta 6 aylık bir anlaşma yaptıklarını söyleyerek Kübra Dağlı ile iş birliğinden gurur duyduğunu dile getirdi.
Singapur'da 1 yıl önce kurulan 'Business as a Service – BaaS' platform sağlayıcısı Blatform, İstanbul Ataşehir'deki ofisinde Dünya ve Avrupa Tekvando Şampiyonu Kübra Dağlı ile olan yeni iş birliğini duyurdu.
Ispartalı Milli Sporcu Kübra Dağlı, “Spora başlamam sürpriz olmadı çünkü babam boks antrenörü amcam tekvando antrenörüydü. İkisi bir spor salonu işletiyordu oraya gitmeyi çok istiyordum ama bir türlü cesaret edemiyordum. 12 yaşımdayken kuzenimle 'biz de yapalım' dedik. Birlikte hazırlandık ve başladık ondan sonra da hiç bırakmadım. Zor bir spor dalı bazen hiç tatilimiz olmuyor. Ama başarı için bu gerekli. Genelde antrenmanlarımız sabah ve akşam oluyor. Disiplinli bir şekilde ilerlediğin zaman başarı da geliyor. Tekvando sayesinde disiplinli oldum, özgüven kazandım. Bu spora başladıktan sonra kendimi buldum diyebilirim. İlk milli takım formamı 2013 yılında İspanya'da giydim çok heyecanlıydım. O heyecan bana çok şey kattı. Tekrar yaşamak istediğimi düşündüm ve o yıl Avrupa Şampiyonu oldum” dedi.
Zamanla hedeflerini büyüttüğünü aktaran Dağlı, “2016 yılında Dünya Şampiyonu oldum. Böyle devam etti 4 Avrupa Şampiyonluğum 3 de Dünya Şampiyonluğum var. Bundan sonraki hedefim de yerimi koruyarak yine şampiyon olmak. Şampiyon olmak çok zor ama orada kalabilmek daha da zor, ekstra fazla çalışıyorum. Bir genç sporcu olarak yeni teknolojilere ben de ayak uydurmaya çalışıyorum. Blatform bize destek oldu. Bir sporcuya destek oldu bu alanda ilk diyebiliriz, çok teşekkür ediyorum. Birlikte daha güçlü, enerjik bir şekilde geleceğe hazırlanacağım.”
•HABER MERKEZİ

Bu haber 820 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...