Isparta Ticaret Borsasından Deprem Bölgesine Ziyaret

1 Mart 2023 16:32

Isparta Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hüdai Şahin, Meclis Başkanı Nevzat Demirel ve Yönetim Kurulu Üye Mehmet Bayındır, depremden etkilenen ve afet bölgesi kapsamına alınan Hatay, İskenderun, Gaziantep, Kahramanmaraş İl ve İlçelerine bir dizi ziyarette bulunarak vatandaşlarımıza taziyelerini ilettiler.
Isparta Ticaret Borsası olarak destek ve yardımlarımızı göndermeye devam edeceklerini belirten Borsa Başkanı Hüdai Şahin: “Asrın felaketini yaşadŞahin:ığımız depremin ilk günden itibaren Isparta'da tüm kurum ve kuruluşlarla elbirliği yaparak deprem bölgesindeki mağdur vatandaşlarımıza yardım ulaştırmak için çabalamaktayız. Isparta Ticaret Borsası yönetimi olarak geçtiğimiz Cuma günü, Hatay başta olmak üzere depremden etkilenen bölgeleri ziyaret ederek depremzede kardeşlerimize geçmiş olsun temennilerinde bulunduk. Bölgede eksik gördüğümüz ve mağduriyetlerini bir nebze de olsa gidereceğini düşündüğümüz konuları ele aldık. Isparta Ticaret Borsası olarak yapabileceğimiz yardımları değerlendirdik. Birlikte çalışacağız ve bu büyük felaketin üstesinden hep birlikte geleceğiz.
Bu vesile ile bir kez daha depremde kaybettiğimiz vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet; yakınlarına ve ülkemize başsağlığı, yararlılarımıza acil şifalar diliyor, birlik ve beraberlik içinde yardım için canla başla çalışan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.
•HABER MERKEZİ

Bu haber 838 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...