AFET KOORDİNASYON ÇALIŞMALARINA KATILIYOR

3 Mart 2023 16:04

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, depremin yaralarının sarılmaya çalışıldığı Hatay'da afet koordinasyon çalışmalarına katılıyor, Isparta'dan bölgeye giden ekipleri ziyaret edip, moral desteğinde bulunuyor.
Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve birçok kentte yıkıma neden olan depremin yaralarını sarmak için çalışmalar devam ediyor. Isparta Belediyesi depremin olduğu ilk günden bu yana bölgeye çok sayıda insan gücü ve iş makinesi desteği verdi, vermeye de devam ediyor. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de sürekli bölgeye giderek, afet koordinasyon çalışmalarına katılıyor, Isparta'dan giden ekipleri ziyaret edip, moral veriyor.
Hatay'da bulunan Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun başkanlığında gerçekleştirilen ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın da yer aldığı Afet Koordinasyon Toplantısına katıldı.
Başkan Başdeğirmen, Erzurum Yakutiye Belediyesi'nin koordinasyonunda Antakya'da kurulan konteyner kentte Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar'la bir araya gelirken, konteyner kentin su tesisat altyapı çalışmalarını yapan Isparta'dan gönüllü giden sıhhi tesisat ekibini ziyaret etti.
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz ve Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk ile de bir araya gelirken, bölgede devam eden çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu.
Hatay'daki çalışmaları kapsamında Başkan Başdeğirmen, Isparta'dan bölgeye giden ekiplere de moral ziyaretleri gerçekleştiriyor. Başkan Başdeğirmen, Hatay'da çalışmalara destek veren Isparta Belediyesi personeli, Samandağ Devlet Hastanesi'nde depremzedelere yemek hizmeti sağlayan Süleyman Demirel Üniversitesi personeli, yine yemek hizmetinde bulunan Isparta Orman Bölge Müdürlüğü ekibini ziyaret edip, moral desteğinde bulundu.
Hatay Diyanet Deprem Koordinasyon Merkezini de ziyaret eden Başkan Başdeğirmen, burada Çanakkale İl Müftüsü Şükrü Kabukçu, Gökçeada Müftüsü Celal Atasoy, Isparta'dan bölgeye giden müftülük personelleri ile bir araya geldi, çalışmalara ilişkin görüş alışverişinde bulundu.
Ülkemizin asrın felaketiyle karşı karşıya kaldığını belirten Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, devlet ve milletin el ele depremin yaralarını sarmak için bölgedeki çalışmaların sürdüğünü söyledi. Başkan Başdeğirmen, “Yaralarımız büyük, devletimiz ve milletimizle yaralarımızı birlikte saracağız. Bizler de Hatay'da depremin yaralarını sarmak için gerçekleştirilen koordinasyon çalışmalarına katılarak, bölgedeki vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Isparta'dan bölgede görev alan ekiplerimizi ziyaret edip, onlarla istişarelerde bulunuyoruz. Rabbim ülkemize bir daha böyle acılar yaşatmasın” dedi.
•BELEDİYE BASIN

Bu haber 851 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...