“Önümüzdeki Erzincan ve Bayburt maçları bizim için çok önemli. Play-Off adına kazanmamız gerekiyor”

7 Mart 2023 16:22

Türkiye 2. Futbol Ligi Beyaz Grup'ta mücadele eden Isparta 32 Spor'da Teknik Direktör Hakan Yılmaz, İnegölspor'la oynadıkları maçta galibiyeti kaçırmanın üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi. 0-0 sona eren maçta sayısız gol pozisyonundan yararlanamadıklarını söyleyen Şimşek, “Hafta sonu oynadığımız maçta karşılaşmanın büyük bir bölümünde İnegölspor karşısında tek kale oynadık. Direkten dönen pozisyonlarımız var. Yüzde yüzlük kaçırdığımız pozisyonları değerlendiremedik.
Takımımın büyük oyunundan mutluyum, memnunum. Herkesin aynı duygu ve destekle devam etmesini istiyorum. Taraftarımız bu oyunu görüyor” dedi.

“YARDIMCI HAKEM MAALESEF KOMPLEKSLİYDİ”
Karşılaşmanın henüz başında kırmızı kart görerek tribüne neden gönderildiğiyle ilgili soruya da Teknik Direktör Yılmaz, “Atılmama gelince maçın 1. Dakikasındaki yan hakem bana 'yerimi terk etmemem gerektiğini' söyledi. Bana mobing uyguladı. 'Bende hakeme bu neyin mobbingi maç daha yeni başladı' dedim. Hakem de bana 'işine bak' dedi. Israrla orta hakemi çağırıp uyarma telaşına düştü. Maalesef kompleksi arkadaş. Bununla da ilgili gerekli mercilere ulaştık.. Teknik adam ihlalinden dolayı sanırım Erzincan maçında cezalı olacağım” dedi.
“BU ZORLU GÜNLERİ HEP BİRLİKTE AŞACAĞIZ
Kendilerini 90 dakika boyunca sağanak yağış altında destekleyen Ispartalı futbolseverlere ve depremzede ailelerine teşekkür eden Yılmaz, “Kendi takımımız içerisinde de depremden etkilenen birebir futbolcu arkadaşlarımız var. Aileleri burada. Gerçekten kendi adıma söylüyorum, benim büyük takım çalıştırma hedefim olmadı. Hep Milli Takım çalıştırma duygum oldu. Onu hissetmek başka bir duygu. Kırmızı-beyaz ve Milli duygu başka bir duygu. Yardımlaşma duygusu ve birliktelik duygusu çok özel bir durum. Birlikte aşacağımıza ve başaracağımıza inanıyorum.”

“2 HAFTA ÜST ÜSTE DEPLASMANA GİDECEĞİZ”
Erzincanspor'la oynayacakları maçın hazırlıklarının sürdüğünü dile getiren Teknik Direktör Yılmaz, “Cumartesi günkü maçtan sonra Bayburt'a geçeceğiz. Cumartesi günkü maçın ardından hafta içi küme düşme potasında bulunan Bayburt maçı da zor maç. 2 maç bizim çok önemli. Play-Off adına kazanmamız gerekiyor. Eksik oyuncularımız var. Ömer Çiçek'in omzu çıktı. 2 zorlu maçı kayıpsız geçip hedefte kalmayı istiyoruz” diye konuştu.

“HOCAMIZDAN DAHA HASSAS DAVRANMASINI BEKLİYORDUM”
Takıma transfer yasağının gelmesinden dolayı anlaşılan 2 futbolcuyu transfer edemediklerini söyleyen Teknik Direktör Yılmaz, “Erzincanspor'la Cumartesi günü oynayacağız. Tabi bütün rakiplerimiz transferle sezonu kapattı. Güçlenen takımlar var. Sosyal medyadan gelen bir mesaj var transferle alakalı. Biz mümkün olduğu kadar en iyi şartlarda yapmak istedik. Son gün 2 transfer yapmaya karar verdik. Tam transfer yaparken transfer yasağıyla karşı karşıya geldik. Oyuncularımız buraya geldi. Ancak çok şaşırdım ve şok oldum. Normalde transfer yasağımız yoktu. Yönetime çok rica ettim. Onlarda bir hamleyle 2 oyuncuyu buraya getirdi. Eski hocamız Hakan Şimşek'ten transfer yasağının getirildiğini öğrendim. Ben teknik adam olarak hiçbir kulübe transfer yasağı getirmedim. Hocamızdan daha hassas davranmasını bekliyordum. Benim dahil olduğum bir konu değil ama transfer yasağı getirilince daha hassas olmasını beklerdim. Son 2 oyuncumuzu alamadık ve o oyuncularda bizim yüzümüzden boşta kaldı” diyerek sözlerini tamamladı.
•HABER MERKEZİ

Bu haber 791 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...