“DOMİNANT OYUN, BİZE BAŞARIYI GETİRECEKTİR”

8 Mart 2023 14:53

Türkiye 2. Futbol Ligi Beyaz Grup'ta mücadele eden Isparta 32 Spor, 2 hafta zorlu deplasmana gidecek. Erzincanspor ve Bayburt Özel İdarespor'la kritik maçlara çıkacak olan Yılmaz, düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.
“İnegölspor maçında sezonun en kompakt oyununu oynadık. Çok iyi tempo ile maçın sonunu getirdik. Maçta direkten dönen toplar oldu, çizgiden çıkarılan toplar vardı, değerlendirmediğimiz pozisyonlar vardı ve maç 0-0 bitti. Büyük oynuyoruz. Bu kadar dominant oyun bize başarıyı getirecektir. Maç boyu golü aramamızdan memnunum. Barajı düşürdük. Yolumuza devam ediyoruz. Her şeye rağmen taraftarımızın sağ duyusuna teşekkür ediyorum. Takımımızın kurumsal kimliğine çok saygılılar” dedi.
Maçın 16. Dakikasında kırmızı kartla atılma nedenini yardımcı hakem Ufuk Avdaş'ın kompleksli tavırlarına bağlayan Hakan Yılmaz hoca bu konuda da, hakemi tanımıyorum ancak maçın 1. Dakikasından itibaren yerini terk etme şeklinde mobbing uyguladığını öne sürdü ve orta hakemi çağırarak kırmızı kart gösterdiğini belirtti. 1 hafta ceza almayı beklediklerini ifade eden Yılmaz, muhtemelen Erzincanspor maçında sahada olamayacağını söyledi.
Isparta 32 spor Teknik Direktörü Hakan Yılmaz basın toplantısının son bölümünde ise 2 futbolcu ile temas sağlayıp transferin son gününde imza aşamasına geldiklerini ancak eski teknik direktör Hakan Şimşek'in alacakları yüzünden, transfer yasağına takıldıklarını ve 2 futbolcunun transferinin gerçekleşmediğini belirtti.
Hoca olarak hiçbir kulübe transfer yasağı için girişimde bulunmadığını söyleyen Hakan Yılmaz
“Normalde transfer yasağımız yoktu. Hakan Şimşek'ten hassas bir davranış bekliyordum olmadı. Oldukça üzgünüm. Transfer etmek istediğimiz 2 futbolcu arkadaşımız boşta kaldılar” dedi.
•HABER MERKEZİ

Bu haber 747 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...