ISPARTASPOR´DA YÖNETİM TAKIMIN PLAY-OFF OYNAYACAĞINA İNANIYOR

16 Mart 2023 15:43

Ispartaspor, Bayburt Özel İdarespor'u deplasmanda yenerek Play-Off için umutlandı. Play-Off hattıyla arasındaki puan farkı 7. Ispartaspor Yönetimi ise “Kötü günde de takımımıza inandık, iyi günde de inanıyoruz. Takımızın yanında olduk. Biz takımımızın Play-Off oynayacağına inanıyoruz. Ispartaspor taraftarının da yanında olmasını istiyoruz” dediler.

Türkiye 2. Futbol Ligi Beyaz Grup'ta mücadele eden Ispartaspor, hafta içi mesaisinde asrın felaketiyle ertelenen Bayburt Özel İdarespor'la deplasmanda oynadığı maçı 1-0 kazandı.
Bayburt Genç Osman Stadında oynanan maçta Sakarya Bölgesinden Levent Gümüşdere, Balıkesir Bölgesinden Enes Biroğlu ve Çanakkale Bölgesinden Tuncay Ercan isimli hakemler yönetti. Karşılaşmanın 23. Dakikasında Ömer Kandemir kırmızı kart görürken Ispartaspor, 31. Dakikada Cemal Kızılateş ile öne geçti.
Mücadeleyi 10 kişi tamamlamak zorunda kalan pembe-yeşilliler 1-0 lık skorla ihtiyacı olan 3 puanı cebine koyarak Isparta'ya dönüyor.
Bu galibiyetle birlikte 25 maçta 8 galibiyet , 9 beraberlik ve 8 mağlubiyet alan pembe-yeşilliler 33 puanla 11. sıraya yükseldi. İlk 6 ' ya kalarak play-off'a kalmak isteyen Ispartaspor , bugün alınan sonuçlarla birlikte en yakın rakibiyle arasında 7 puan fark bulunuyor. 25. hafta'da 17. mağlubiyetini alan Bayburt Özel İdare Spor ise 11 puan ile ligin 18. sırasında bulunuyor.
Ispartaspor Yönetimi ise “Kötü günde de takımımıza inandık, iyi günde de inanıyoruz. Takımızın yanında olduk. Biz takımımızın Play-Off oynayacağına inanıyoruz. Ispartaspor taraftarının da yanında olmasını istiyoruz” dediler.
Zorlu deplasmanda Ispartaspor 2. Başkanı Gültekin Özdemir ve yönetici Fehmi Gezer de takımı yalnıs bırakmadı.
•HABER MERKEZİ

Bu haber 773 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...