TEK POTA BASKETBOL TURNUVASI GENÇ-B ERKEK KATEGORİSİNDE DEVAM ETTİ

17 Mart 2023 15:42

Geçtiğimiz günlerde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 14 Mart Salı günü Liseler Arası 3x3 basketbol turnuvası düzenlendi. Turnuvanın Genç-B kategorisi maçları 16 Mart Perşembe günü oynandı.

Turnuva Gülkent Anadolu Lisesi , Isparta Gazi Sosyal Bilimler Lisesi , Özel Isparta Doğa Anadolu Lisesi ve Özel Final Akademi Anadolu Lisesi katılımlarıyla 6 Mart Spor Salonu'nda gerçekleşti. Genç-A kategorisinde olduğu gibi Genç-B kategorisinde de iki favori Özel Isparta Doğa Anadolu Lisesi ve Özel Final Akademi Anadolu Lisesi finale yükselerek kozlarını paylaştı. Maçın başlarında başa baş bir mücadele olmasına karşın , son anlarda oyuna ağırlığını koyan Özel Final Akademi Anadolu Lisesi maçı kopardı ve 19-9 ' luk bir skorla sampiyon oldu.

Gençler-A kategorisinde finalde Özel Isparta Doğa Anadolu Lisesi 'ne kaybeden Özel Final Akademi Anadolu Lisesi koçu Metin İnal, ''Beklenen oldu ve 2 kategoride de favoriler finalde karşılaştı. Büyüklerde çok yakın bir skor ile kaybettik fakat Genç-B kategorisinde şampiyonluk şansını geri tepmedik. Turnuvaya katılan her takımı tebrik ediyor ilimizde böyle organizasyonların daha çok olmasını temenni ediyorum'' dedi.
•HABER MERKEZİ

Bu haber 756 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...