“ARTIK LİGDE KOLAY MAÇ YOK, HER MAÇIMIZ BİR FİNAL”

21 Mart 2023 16:22

Türkiye 2. Futbol Liginde mücadele eden Isparta 32 Spor'da Teknik Direktör Hakan Yılmaz, kaleci Korcan Çelikay ve takımın başarılı isimlerinden Cem Özdemir, tesislerde basın toplantısı düzenledi.

Ligin iddialı ekiplerinden Düzcespor'u 3-2 yendikleri için mutlu olduklarını söyleyen Teknik Direktör Hakan Yılmaz, “Kazandığımız için mutluyuz. 3-0 öne geçtik. Çok pozisyona girdik. Ancak son dakikalarda zorunlu değişiklikler sonrasında kalemizde 2 gol birden gördük. Önemli olan kazanmaktı ve bunu da başardık. Tüm futbolcularımızı kutluyorum” dedi.
Menemen ile İzmir deplasmanında oynayacakları maçın hayati önem taşıdığını belirten Yılmaz, “Artık ligde kolay maç yok. Her maçımız bir final. Kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz. Sakatlarımız var. Ömer Çiçek'in omzundaki sakatlığı vardı biliyorsunuz. Muhammed Aran ve Ömer'in durumları da Mr sonra belli olacak. Eksiklerimiz var. Zorlu bir maça çıkacağız. Bu zorlu maç öncesi taraftarımız bir paylaşım yaptı. Menemen deplasmanı için. Belediye Başkanımızdan bu konuda destek bekliyoruz. Taraftarımız itici bir güç. Bizi her zaman destekliyorlar. Uyarıcı cezaları da alıyoruz. Bende ceza aldım. Biraz daha sakin olmalıyız. Çünkü en ufak bir dikkatsizlik saha kapatmaya kadar gidiyor.
Sağolsun, şu ana kadar büyük destekler verdi. Belediye Başkanımız gibi tüm kentin de takımımıza sahip çıkmasını bekliyoruz” diye konuştu.
Kaleci Korcan Çelikay ise kazandıkları için mutlu olduklarını belirterek, “Son dakikalarda stres yaptık. Bu durumdan dolayı bazı arkadaşlarımız panik yaptı. Ancak kazanmasını bildik. Bu galibiyette benim de payım olduysa ne mutlu bana” diye konuştu.
Takımın başarılı ismi Cem Özdemir de ise Bayburt maçı sonrasında takım arkadaşlarıyla birlikte seri yakalamak için söz verdiklerini anlatarak, çıkışlarının süreceğini sözlerine ekledi.
•HABER MERKEZİ

Bu haber 749 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...