“Isparta Benim Vazgeçilmez Sevdam, Bitmeyen Aşkımdır”

23 Mart 2023 16:41

MHP MYK üyesi Akif Çapraz, milletvekili aday adaylığını miting gibi bir basın açıklamasıyla kamuoyuna duyurdu. Yüzlerce kişinin katıldığı basın toplantısında konuşan Çapraz, “Isparta benim vazgeçilmez sevdam, bitmeyen aşkımdır” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi 14 Mayıs'ta yapılacak seçimler için aday adaylığı sürecini noktaladı. 14 ismin aday adaylığı başvurusu MHP, dün deyim yerindeyse tarihi günlerinden birini yaşadı.
Ülkü Ocakları ve MHP Isparta Merkez İlçe teşkilatının eski başkanlarından ve MHP MYK Üyesi Akif Çapraz, miting gibi bir basın açıklamasıyla aday adaylığını kamuoyuna duyurdu.
Yüzlerce kişinin katıldığı program Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları için saygı duruşu ve Istiklal Marşı ile başladı.
Programda konuşan MHP İl Başkanı Önder Topçu, “Bugün gerçekten çok duygulandım. Burada bir miting havası var. Genel Merkezimize 14 arkadaşımız adaylık müracaatı yaptı. Hepsi genç ve pırıl pırıl arkadaşlarımız. Adaylık burusu yapanlardan 10'u 30 yaşın altında. Bu gerçekten çok anlamlı ve güzel bir durum. Partimizin MYK üyesi Akif Çapraz kardeşimizin bu kalabalığı burada toplaması oldukça anlamlı. MHP bu seçimde 3 Milletvekili, 4 milletvekili çıkarabilir” dedi.
İl Başkanı Topçu'nun ardından konuşan Milletvekili Aday Adayı Akif Çapraz, “Senirkent'ten ülkücü hareketin mayasını,
Uluborlu'dan Türkiye'nin en çok İstiklal Madalyasına sahip olarak bağımsızlık ruhunu,
Keçiborlu'dan Anadolu Selçuklu Sultanı Kılıçarslan'ın fetih arzusunu,
Gönen'den Yunus'un sevgisini,
Atabey'den Türk'ün ilim ve irfan aşkını,
Aksu'dan yörüklerin vatan sevdasını,
Eğirdir'den Selçuklu'nun şanını,
Sütçüler'den kekik kokusunu,
Yenişarbademli'den doğanın güzelliğini,
Şarkikaraağaç'tan Hoca Rüştü ve Hacı Emin Efendi Medresesinin eğitim ruhunu,
Gelendost'tan Anadolu'da Türk Tapusunun kararlığını,
Yalvaç'tan asil Türk boyunun Horasan diyarından selamıyla yol göstericiliğini,
Yakaören'den, Aliköy'den, Çünür'den, Uluğbey'den, Baladızdan Türklük aşkını
Kuleönü'den, Sav'dan Türk'ün maneviyatını getiren kıymetli hemşehrilerim,
Hafız İbrahim İbrahim Demiralay'ın Kuvaiye Milliye ruhunu yansıtan gül yüzlü hemşerilerim,
Türk Milleti'nin geleceğinin teminatı Bozkurtlar,
Asaletin zarafetin timsalı kıymetli hanımefendiler,
Bizlerin bugünlere gelmesinde emeği olan kıymetli hocalarım,
Varlıklarıyla bizleri şereflendiren kardeşlerim,
Gecesini gündüzüne katarak çalışan kıymetli basın mensupları,
Basın açıklamamıza hoşgeldiniz, şeref verdiniz” diyerek sözlerine başladı.
ÜLKÜDAŞLARINA VEFA GÖSTERGESİ
Çapraz, “6 Şubat tarihinde meydana gelen 11 ilimizi etkileyen Asrın felaketinde ve yine aynı bölgede yaşanan sel felaketinde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Büyük Türk Milleti'nin başı sağolsun.
Başta Ispartalı ülkücü şehitlerimiz, Raşit Gündüz'ü, Sezai Küçükmaltepe, İsmail Esen'i, Şah Süleyman Erdal'ı, Partimizin kurucu İl Başkanı Kemal Katırcıoğlu'nu, geçmiş dönem il başkanımız, Muammer Bayhan'ı, Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in eşi Ispartalı hemşerimiz, anamız Muzaffer Türkeş'i, Mehmet Bozkurt'u, Yusuf Yavuz'u, Mahir Göker'i, 21. Dönem milletvekilimiz Osman Gazi Aksoy'u ve ebediyete intikal etmiş tüm dava büyüklerimi rahmetle yad ediyorum.
Ruhları Şad Mekanları Cennet olsun.
Ayrıca 10 Aralık 2019 tarihinde talihsiz bir kaza geçiren geçmiş dönem il başkanımız Sayın Nail Bayram'a Cenabı Haktan acil şifalar diliyorum.
Bu gece ilk teravih namazıyla başlayacak olan onbir ayın sultanı Ramazan ayının Türk İslam Alemine hayırlar getirmesine, Cenabı Haktan niyaz eder hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum” dedi.
ÜLKÜCÜ HAREKETE HİZMET SERÜVENİ
Siyaset serüveninden söz eden Çapraz, “Saygıdeğer büyüklerim, kıymetli kardeşlerim;
Isparta Ülkü Ocakları Ortaöğretim teşkilatında bir nefer olarak başladığım teşkilat hayatımda sırasıyla, Ortaöğretim okul Başkanlığı, Gazi Üniversitesi Akademi Teşkilat Başkanlığı, Ülkü Ocakları Genel Merkez Yöneticiliği, Türkiye Büyük Millet Meclisinde Milletvekili Danışmanlığı, Isparta Ülkü Ocakları İl Başkanlığı, Milliyetçi Hareket Partisi Isparta Merkez İlçe Başkanlığı, Milliyetçi Hareket Partisi 11-12-13. Dönem Üst Kurul Delegeliği ve 18 Mart 2021 tarihinde gerçekleşen 13. Olağan Büyük Kongresinde Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin teveccühü ve takdirleriyle Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yönetim Kurulu Üyesi seçildim.
Merkez Yönetim Kurulu Üyesi olarak Genel Merkezimizin görevlendirmesiyle; Konya Bölge İstişare Toplantısında Divan Üyesi olarak, Adım Adım 2023; İl İl Anadolu programlarımız çerçevesinde Bingöl, Tunceli, Afyonkarahisar, Isparta, Şırnak, Mardin, Antalya illerimizde, Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma toplantıları kapsamında Isparta ve Rize illerimizde, Adım Adım 2023; Köyüm Benim Sohbet Toplantıları çerçevesinde Bayburt, Aksaray, Isparta, Burdur ve Muş illerimizde görev aldım” bilgilerini verdi.
CUMHURBAŞKANI ADAYIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN'DIR
Açıklamalarında, isim vermeden Millet İttifakı'nı sert ifadelerle eleştiren MHP Milletvekili Aday Adayı Akif Çapraz, “15 Temmuz hain darbe girişimi sonrasında Yenikapı ruhuyla hesapsız, pazarlıksız, çıkarsız sadece Devlet ve Millet sevdasıyla kurulan Cumhur İttifakı olarak 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan'dır.
Cennet vatan Türkiyemiz zor bir coğrafyada bulunmaktadır. Ülkemizin çevresinin adeta ateş çemberine döndüğü, insanların yaşam hakkının bile elinden alındığı, Yunanistan'ın küstahça açıklamalar yaptığı, içeride bunlara maşalık yapan Türk düşmalarının olduğu bir ahvalde mücadele yine bizlere, Türk milliyetçilerine, Türk milliyetçilerinin kutlu çatısı Milliyetçi Hareket Partisine, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin mimarı olduğu Cumhur İttifakının ulvi ülküler etrafında birleşen kadrolarına düşmüştür.
AMANSIZ MÜCADEMiZ SÜRECEK
“Benim Aklım Hep Türkiye'dir”, “Önce Ülkem ve Milletim Sonra Partim ve Ben”, “Vatan olmazsa neyin siyasetini yapacağız” diyen Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin emrinde Milli Gururumuz olan SİHA'larımızı kapatmaya çalışanlarla, PKK'nın siyasi temsilcisi olan HDP ile gizli Anayasa hazırlıkları yapıp bakanlık sözü verenlerle, terörist selahattin demirtaş'ı serbest bırakma hayali görenlerle, kürdistan denildiğinde sus pus olanlarla, kanlarıyla canlarıyla bu toprakları vatan yapan şehitlerimizin emanetlerine hakaret edenlerle, Ayasofya'yı müzeye çevirmek isteyenlerle, Can Azerbaycan Ermenistan savaşında Ermenistandan yana olan hainlerle, Ezan sesinden rahatsız olanlarla, Atatürk kelimesinin içerisinde Türk var diyerek Atatürk kelimesinden rahatsız olanlarla amansız mücadelemiz sürecektir.”
ISPARTA BENİM VAZGEÇİLMEZ SEVDAM, BİTMEYEN AŞKIMDIR
Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Çapraz, “Kıymetli Hemşehrilerim; Ben bu topraklarda doğdum, bu topraklarda büyüdüm. Doğduğum büyüdüğüm topraklarda Allah rızası için Büyük Türk Milletinin hizmetkarı, Ispartalı hemşehrilerimin vekili olmak için Milletvekili aday adayı olarak yola çıkmış bulunmaktayım.
Ben Isparta'nın evladıyım, Ispartalı'nın kardeşiyim, Karış Karış bu toprakların sevdalısıyım.
Isparta benim vazgeçilmez sevdam, bitmeyen aşkımdır” diye konuştu.
CUMHUR İTTİFAKININ ZAFERiYLE
TÜRKİYE YÜZYILINA YÜRÜYELİM
MHP Milletvekili Aday Adayı Çapraz, “Varlıklarıyla burada güç veren her bir büyüğüme, ülküdaşıma, arkadaşıma, kardeşime şükranlarımı sunuyorum.
Birliğimiz, dirliğimiz daim olsun vatanımız bölünmesin bayrağımız inmesin ezanımız susmasın hep birlikte omuz omuza Cumhuriyetimizin 100. Yılında Cumhur İttifakının zaferiyle Türkiye yüzyılına yürüyelim” dedi.
Çapraz, konuşmasını; “Mehmed'im sevinin, başlar yüksekte. Ölsek de sevinin, eve dönsek de! Sanma bu tekerlek kalır tümsekte. Yarın elbet bizim, elbet bizimdir. Gün doğmuş, gün batmış ebed bizimdir!” dizeleriyle noktaladı.
Açıklamanın ardından parti yöneticileri ve milletvekili aday adayları hatıra fotoğrafı çektirdi.
•HABER MERKEZİ

Bu haber 780 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...