MHP MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI NURAY SAĞLAM İlçe ziyaretlerinde

30 Mart 2023 16:57

MHP Milletvekili Aday Adayı Sağlam, ilçe programı kapsamında Yalvaç Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü, Yalvaç MHP İlçe Başkanı Ali Osman Sönmez ve partililerle buluştu. Büyük bir ilgiyle karşılanan MHP Aday Adayı Sağlam, projelerini ve çalışmalarını anlattı.
SÖNMEZ'DEN BAŞARI DİLEĞİ
Yalvaç MHP İlçe Başkanı Ali Osman Sönmez ise ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek “28. Dönem MHP Isparta Milletvekili Aday adaylarımız güler yüzlü samimi insan Nuray Sağlam Hanımefendi ve Ülkücü duruşa sahip dava adamı Av. Yakup Çiçen beyin Teşkilatımızı, Yalvaç ve Hüyüklü Belediyelerimizi ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz. Çıktıkları bu yolda başarılar dileriz.”
Öte yandan Sağlam, Yalvaç ziyaretinde Hüyüklü Belediye Başkanı Hasan Yıldız'a da ziyarette bulundu.
Milletvekili Adayı Sağlam, Yalvaç'ın yanı sıra Sarıidris Belediye Başkanı Ramazan Pala'yı makamında ziyaret etti. Sağlam, ayrıca Şarkikaraağaç MHP İlçe Başkanı Mustafa Atılgan, Çiçekpınar Belediye Başkanı Memiş Kaynak ve Gelendost MHP İlçe Başkanı Serdar Kaya ve partilileri de ziyaret etti.
“BİZ BU DAVANIN NEFERİYİZ”
MHP Milletvekili Aday Adayı Sağlam, ziyaretlerle ilgili yaptığı değerledirmede:
“Adaylığımı açıkladığım günden bu yana saha çalışmalarımız devam ediyor. İlçelerde belediye başkanlarımızın, parti teşkilatımız bizleri iyi bir şekilde ağırladılar. Sağ olsunlar, var olsunlar. Ziyaretlerimiz tüm hızıyla devam edecek. MHP İl ve İlçe Teşkilatımızla birlikte koordineli bir şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu memleketin evladı olarak doğduğum büyüdüğüm Isparta'mıza hizmet etmek için yola çıktım. Güller diyarına sağlıkçı kimliğimle hizmet etmek istiyorum. Bu yolda sonuna kadar mücadelemi sürdüreceğim. Çünkü biz davanın neferiyiz. Türk milliyetçileri bu ülkenin teminatıdır. Birliğimiz daim olsun” dedi.
•HABER MERKEZİ

Bu haber 784 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...