Sarı ve Kırmızı kartların uçuştuğu sert geçen maçta SÜTÇÜLERSPOR ile TEKESPOR 1-1 BERABERE KALDI.

10 Nisan 2023 17:03

Sütçülerspor, son dakika golüyle galibiyeti kaçıran taraf oldu.

Isparta 1. Amatör küme play-off ikinci maçı Pazar günü saat 16.00'da Sütçülerspor ile Tekespor arasında oynandı.
Soğuk ve yağmurlu bir havada başlayan maç, çok sert geçerken her iki yarıda kemik sesleri geldi ve sakatlıklar yüzünden müsabaka sık sık durdu.
Maçın ilk 15 dakikasında iki güçlü takım birbirlerinin kalelerini yokladılar. Sütçülerden gelen 15 kişilik seyirci gurubunun tezahüratıyla Milli Egemenlik stadına renk gelirken maçın 25. Dakikasında ani gelişen Sütçülerspor atağında Barış Erdoğdu attığı şahane golle takımını 1-0 öne geçirdi.
Kalan dakikalarda gol olmadı ve ilk 45 dakika Sütçülersporun üstünlüğüyle bitti.
Devre arası soyunma odasında genç teknik sorumlu Hasan Taşkıran'dan fırça yiyen Tekesporlular 2. Yarıya hızlı başladılar. Sert ve mücadele dolu geçen maçta Sütçülerspordan kaptan Mustafa Efe Akkaya ve Yılmaz Daldal sakatlanarak oyun dışı kaldılar. Her iki takım futbolcularına bol bol sarı kartlar çıktı.
55 ve 68. dakikalarda ani gelişen Tekespor ataklarında bu kez Sütçülerspor kalecisi Sergen başarılıydı ve gole geçit vermedi. Maçın 90 dakikasına genç hakem Orhan Can Ezenci tam 8 dakika ekledi. 90 +6 oynanırken Tekespor kaleye 35 metre uzaklıkta faul atışı kazandı. İ. Mert atışı kullandı ve top Sütçülerspor ceza alanına düştü. Karambolde en son topa vuran Sezer Kat skoru 1-1'e getiren golü atınca saha bir anda karıştı.
Yaşanan gerilimden sonra Hakem Orhan Can Ezenci 3 kırmızı kart gösterdi. Önce Sütçülerspor kalecisi Sergen'e, sonra Tekesporlu Kadir Çiftçi'ye daha sonra da Tekesporlu yedek futbolcu Arıkan Ak'a kırmızı kart gösterdi. Ve saha dışına yolladı. Maçta kalan dakikalarda gol olmadı ve müsabaka büyük tartışma ve münakaşalar arasında 1-1 sona erdi.
Böylece play-off ilk maçlarında 3 puanla tanışan takım olmadı.
•NECATİ ÜRETME

Bu haber 733 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...