“ANKARA´YA ISPARTA´NIN SESİNİ EN GÜÇLÜ ŞEKİLDE DUYURACAĞIZ”

12 Nisan 2023 16:43

Isparta CHP İl Başkanlığı'nda Milletvekili aday tanıtım toplantısı düzenlendi. CHP'nin adayları Yalım Halıcı, Tamer Cantekin, Hüseyin Yıldızhan ve Hatice Yıldız, kendilerini tanıttı.
Toplantıya; CHP Isparta İl Başkanı Tansel Dilaver, İYİ Parti İl Başkanı Hasan Büyükçam ve Millet İttifakı'nın
Isparta Milletvekili Adayları ile çok sayıda partili katıldı.

 YALIM HALICI:"Bu gün dört Isparta sevdalısı olarak sizlerin karşısındayız. Uzun yıllardır bir mücadele içerisindeydik. Gençlik kollarında başlayan serüvenimiz partinin birçok kademesinden sonra bu gün partimizin milletvekili adayı olarak sizlerin karşısındayım. Türkiye sıkıntılı bir süreçten geçiyor. Aynı şekilde Isparta'da, Türkiye'de ayrıştırma dili, kutuplaştırma dili maalesef toplumu huzursuz etmeye başlamış durumdadır. Bunun karşısında bizler, genel başkanımızın bize çizdiği rotaya istinaden sizlere diyoruz ki; ''Biz barış için geliyoruz biz huzur için geliyoruz, biz birleştirmek için geliyoruz ve birleşe birleşe kazanacağız'' diyoruz. Geçen gün yine aday adayı tanıtım toplantısında hep birlikteydik. Orada demiştik ki; kadınlarımıza, gençlerimize, esnafımıza, çiftçimize, emeklimize toplumun her kesimine 'sana söz' demiştik. Bu günde Ispartalı hemşerimize bazı sözler verelim. 

 

 TAMER CANTEKİN; “Isparta'yı hakettiği yere taşımak ve de insanları tekrar mutlu ve huzurlu olmasını sağlamak için yola çıktık” dedi.

 

  HÜSEYİN YILDIZHAN:''Türkiye'de yapılacak bu seçimlerde Saadet Partisi olarak, Cumhuriyet Halk Partisi kadrolarından bu seçime katılıyoruz. Isparta'mıza hayırlı uğurlu olsun. Isparta'nın sorunlarını çok iyi biliyoruz. Öncelikle ekonomik sorunlarınız çok önemli. Isparta'da işsiz sayısı 18 Bin 750 bu noktada evine ekmek götüremeyen kişi sayısı büyük rakamlarda. Isparta'nın sanayisi gelişmemiş vaziyette. Isparta'nın Organize Sanayi bölgesinde çalışan kişi sayısı 4 Bin 500 kişi. Bu konuda bizim sanayiyi geliştirmemiz lazım. Isparta'da çalışan insan sayısını arttırmamız lazım, istihdam politikalarımızı arttırmamız lazım. Isparta'mızda eğitim, yol, kentleşme problemi var. Biz Saadet Partisi'nin çalışanı olarak Millet İttifakı'nın adayı olarak Isparta'da çözümleri hep beraber gerçekleştireceğiz ve Türkiye'de büyük başarılara imza atacağız. Yaşanabilir Isparta ve Türkiye için yeni bir dünya kurmak için karşınızdayız. Sayın Kılıçdaroğlu'nu Cumhurbaşkanı yapacağız'' dedi.

 

 HATICE YILDIZ;''Türkiye'miz için bir yola çıktık. Toplumsal huzur, temel hak ve özgürlükler, fırsat eşitliği, yolsuzluklarla mücadele, gençlerimizin ve çocuklarımızın geleceği, ekonomik refah, tarımda ve sanayide öncülük eden bir Türkiye için çıktığımız bu yolda, yürüyüşümüz bütün kararlılığıyla devam ediyor. Bu gün artık daha umutluyuz çünkü bütün hemşerilerimizin gönül rahatlığıyla oy verebileceği bir aday listemiz var. 6 parti ortak noktalarda uzlaşarak bir mutabakat metni yayınladı ve topluma açık bir taahhüt sundu. Bu metnin milletimiz üzerindeki etkisini gördük. Geçen hafta Sayın Ekrem İmamoğlu'nun mitingindeki coşkulu kalabalığı ve gülümseyen yüzleri hepimiz gördük. Bunlar bir değişimin habercisidir. İnsanımız artık huzur istiyor. 445 Bin Ispartalı'dan birkaç yüz kişinin huzuru ve varlıklı olmasından ziyade toplumun tamamının müşterek bir huzur ve refah içerisinde olmasından bahsediyorum. Çıkıp sokağa 10 dakika dolaştığınızda, çocuklarınızı, torunlarınızı, anne babanızı düşündüğünüzde bir şeyler sizi rahatsız ediyorsa, bir değişim istiyorsanız, bir değişim şart diyorsanız bu seçim onu değiştirebileceğimiz son seçim olabilir. Bizim adaylar olarak vatandaşımıza bu durumu anlatmamız gerekiyor. Sizleri en iyi şekilde temsil edeceğiz. Ankara'ya Isparta'nın sesini en güçlü şekilde duyuracağız. Bu ülkenin bütün gençlerine ve çocuklarına güzel bir gelecek sağlayabilmek için durmadan, yorulmadan çalışacağız. Özellikle gençler diyorum. Artık gençlerimizin itibar görmeye, güvenilmeye ve teşvik edilmeye ihtiyacı var. Bizlerin de gençlerin enerjisine, pratik zekasına, projelerine çok daha ihtiyacımız var. Biz bu değişimi sağlayacağız. Artık hemşerilerimiz verdiği oyun karşılığını alacak, artık Isparta hak ettiklerini alacak. Ön yargılarımızı , ayrılıklarımızı bir kenara bırakacağız. Siyaset artık bir kutuplaşma, düşmanlaştırma, bölünerek kavga aracı olmaktan çıkartılmalı. Nezaket içinde rekabet edebilmeliyiz. Ama öncelikle normalleşmiş bir ülkeye kavuşmalıyız. Bunu hep birlikte çalışıp hep birlikte başaracağız. Kazanan ülkemiz olacak, kazanan Isparta olacak. 14 Mayıs tarihinde Isparta'nın hakettiklerini alabilmesi için 1 oy Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na, 1 oy Cumhuriyet Halk Partisi'ne diyoruz'' dedi.

Bu haber 744 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...