1. AMATÖR KÜME FUTBOL LİGİ PLAY-OFF KARŞILAŞMASINDA DSİSPOR : 4 - SÜTÇÜLERSPOR: 1

13 Nisan 2023 16:12

Isparta 1. Amatör Futbol Ligi Play-Off Grubunun 2. Maçlarında DSİ Spor, geriye düştüğü ve 10 kişi kaldığı maçta Sütçülerspor'u 4-1 mağlup etti.
Milli Egemenlik Sahasında oynanan maçı Mehmet Furkan Balbay, Fatih Gemici ve Miraç Kurutaş isimli hakemler yönetti.
SÜTÇÜLERSPOR, 30. Dakikada Göltuğ Sağdıç ile öne geçti. DSi Spor hemen bu gole 2 dakika sonra Oğuz Sürer ile eşitliği yakaladı. İlk yarının sonuna doğru DSİ Spor'dan Mustafa Taşar, kırmızı kart gördü. İlk yarı bu skorla sona erdi.
DSi Spor, 2. Yarıda Burak Leylek, Oğüz Sürer ve Necmettin Ağun ile karşılaşmayı 4-1 kazandı. Play-Off Grubunda puanını 4'e çıkartan DSİ Spor, büyük avantaj yakaladı.
Günün diğer maçında TEKESPOR, ALİKÖYSPOR'u 3-2 mağlup ederek finalde DSİ Spor'un rakibi oldu. Final maçı 16 Nisan Pazar günü oynanacak.

Stad : Milli egemenlik
​Hakemler : M.Furkan Balbay-Miraç Kurutaş-Fatih Gemici
​DSİ SPOR :
Atilla Tevfik-Mustafa-Kadir-Murat-Hüseyin-Mert-Kubilay-Burak Leylek -Zafer-Özkan-Orkun.SÜTÇÜLERSPOR :
Baran-Ömercan-Sametcan-Göktuğ-Halilcan-Eşref-Barış-Refik-Kaan-M.Efe-Enes.
​(Kırmızı kart : 45+2 Mustafa DSİSPOR)
•NECATİ ÜRETME

Isparta 1. Amatör küme play-off 2. Maçları oynandı. İddialı iki ekibin karşı karşıya geldiği DSİSPOR-SÜTÇÜLERSPOR maçında yeşil beyazlılar 10 kişi kaldığı maçta rakibini 4-1 yenmeyi başardı ve liderliğe yükseldi.
​Çarşamba günü saat 13.00'de oynanan maçı futbol severler ilgiyle takip ederken ilk yarıda iyi futbol oynayan Sütçülerspor 25. Dakikada, 25 numaralı formayı taşıyan Göktuğ'un attığı güzel golle 1-0 öne geçti. Bu golden 3 dakika sonra ani gelişen DSİSPOR atağıda Zafer ceza alanı içinde indirilince hakem M.Furkan Balbay tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Oğuz Sürer penaltıdan attığı golle skora denge getirdi. 1-1
​Maçın ilk 45 dakikasına 4 dakika eklendi ve 45+2 oynanırken çift sarı karttan DSİSPORLU Mustafa kırmızı kart görüp takımını 10 kişi bıraktı. Ve devre 1-1 bitti.
​2. yarıda 10 kişilik DSİspor, 11 kişilik Sütçülersporu yoğun baskı altına aldı. Ve maçı tek kaleye çeviren yeşil beyazlılar 53. Dakikada defansın arkasına sarkan Burak Leylek'in attığı nefis golle 2-1 öne geçmeyi başardı. Maçın 87. Dakikasında Kubilay faulle durduruldu.
Atışı kullanan sahanın yıldızı Oğuz Sürer topu direkt kaleye gönderdi ve top 90 tabir edilen yerden filelere takıldı. 3-1
​Maç böyle bitecek derken DSİ atağı sol kanattan gelişti. Kubilay'ın nefis ortasına orta sahadan kopup gelen Necmettin şahane bir vuruşla maçın skorunu tayin etti. 4-1
​Gol ile birlikte saha içinde büyük sevinç yaşayan Dsisporlular uzatma dakikalarında da üstün oynadı ve maçı 4-1 kazanarak hem 3 puanın sahibi oldu, lider oldu hem de rakibi Sütçülerspordan grup maçlarındaki yenilginin rövanşını aynı skorla almış oldu.
Maç sonu soyunma odası sevinçte ana baba günü gibiydi ve başarının mimarları zafer pozu verdiler.
•NECATİ ÜRETME

Bu haber 768 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...