EMİTT Fuarında GÜLBİRLİK standına büyük ilgi

14 Nisan 2023 16:45

İstanbul'da 26'ncısı düzenlenen Türkiye'nin en büyük Turizm fuarı Doğu Akdeniz Uluslararası Kültür ve Turizm Fuarı'na (EMİTT) katılan Gülbirlik Genel Müdürlüğü açtığı stantta Rosense ürünlerini tüm katılımcılara tanıttı.

İstanbul Tüyap'taki Fuar&Kongre Merkezi'nde 12-15 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilen EMİTT Turizm Fuarı'nda bu yıl da Gülbirlik Rosense olarak stant açtıklarını belirten Gülbirlik Genel Müdür Yardımcısı Nafiz Koçak, tanıtım açısından bu tür fuarların çok yararlı olduğunu belirtti. Rosense standına gelen ziyaretçilere Rosense ürünlerini tanıtma ve satış imkanı bulduklarını kaydeden Koçak, “Pandemi dolayısıyla bu fuara ara verilmişti, normalleşme süreci ile birlikte bu yıl tekrar kapılarını açan EMİTT
Turizm Fuarında biz Gülbirlik Rosense olarak yerimizi aldık ve Isparta Valiliği stantında Rosense ürünlerinin hem tanıtımını yaptık hem satışını yaptık, çok yararlı bir fuar oldu” şeklinde konuştu.
BOL BOL ÜRÜN SATIN ALDILAR
Gülbirlik Rosense tanıtım standı, yerli ve yabancı çok sayıda ziyaretçinin büyük ilgisini. Standı ziyaret eden konuklar bol bol fotoğraf çektirdiler ve Rosense ürünlerinden satın aldılar. Ziyaretçiler ilk fırsatta gül şehri Isparta'ya gelmek istediklerini de özellikle ifade ettiler.
EMİTT FUARINA
ISPARTA'DAN
ÇOK SAYIDA KURUM KATILDI.
Bu arada Dünyanın en büyük turizm fuarlarından biri olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMİTT'e, bu yıl Isparta Valiliği koordinasyonunda, İl Tanıtım Geliştirme Kurulu destekleriyle, Isparta Belediye Başkanlığı, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Gülbirlik Genel Müdürlüğü, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı, Isparta Ticaret Borsası, Eğirdir Belediyesi ve ilgili Kurum Kuruluşların işbirliği ile katılım sağlandı. Isparta'nın tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerinin tanıtıldığı Isparta standı bu yıl TÜYAP İstanbul Fuar ve Kongre Merkezi'nde
7. Salon, 7541 nolu alanda yer aldı. Ziyaretçilere Isparta'yı tanıtım amaçlı broşürler dağıtıldı.
•ERKAN SARIYILDIZ

Bu haber 743 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...