Uşak´ta yapılan Okul Sporları Türkiye Şampiyonasında KİCKBOKSÇULARIMIZDAN BÜYÜK ZAFER

17 Nisan 2023 17:07

Türkiye Kickboks Federasyonu Başkanlığının 2023 yılı faaliyet programında yer alan ve 11-14 Nisan tarihleri arasında Uşak'ta yapılan Yıldızlar Kız-Erkek Okullar Türkiye şampiyonasında Isparta'lı sporcularımız büyük başarı gösterdi.
Kickboks İl Temsilcisi Ali Gülsever;
“11-14 Nisan 2023 tarihleri arasında Uşak ilinde gerçekleşen ve Kickboks Federasyonumuzun 2023 yılı faaliyeti programında yer alan Okul Sporları Yıldızlar (2009-2010 ve 2011 Doğumlular) Bay- Bayan Türkiye Şampiyonasına 8 sekiz sporcumuzla katıldık ve sporcularımız çok çetin geçen müsabakalar sonucunda Isparta'mıza 2 Türkiye Şampiyonluğu, 1 Türkiye İkinciliği ve 1 Türkiye Uygunluğu getirerek göğsümüzü kabartılar.
Hiçbir başarı tesadüf değildir. Başarımızı disiplinli, düzenli ve programlı çalışmaya borçluyuz. Daha çok çalışarak daha büyük başarılara imza atma gayetimiz artarak devam etmektedir. Ve en iyisi oluncaya kadar durmadan çalışmamız gerektiği bilincindeyiz. Başarımızda her zaman destekçimiz olan Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın Mahmut DANAYIYEN Müdürümüze ve Tüm Spor İl Müdürlüğü çalışanlarına, Antrenörlerimiz Sevtap AYYILDIZ, Oğuzhan ÇELİK ve Mertcan ÇELİK' e, idareci Derya ALTUĞ hanımefendiye, Okul Müdürlerimiz ve öğretmenlerimize teşekkürü bir borç bilir emeği geçen herkese teşekkür ederim.”
DERECEYE GİREN SPORCULARIMIZ:
Yıldız Bayanlar 37 Kg Ceyda ERTUĞRUL (Türkiye Şampiyonu ) İbrahim Şener
(Gülsever Spor Kulübü Sporcusu )
Yıldız Bayanlar 32 Kg Ecrin OK (Türkiye İkincisi Atatürk O.O. (Gülsever Spor Kulübü Sporcusu )
Yıldız Bayanlar Kreatif Form Begüm Berra GÜMÜŞ (Türkiye Şampiyonu ) Atatürk (Gülsever Spor Kulübü Sporcusu )
Yıldız Erkekler M.form MUHAMMED KAYA Türkiye Üçüncüsü. Düşünür Kolleji Gülsever SPOR Kulübü sporcusu

Bu haber 782 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...