“SİZLER SAYESİNDE YARINLARI KURACAĞIZ”

19 Nisan 2023 16:33

İYİ Parti 1.Sıra Milletvekili adayı Aylin Cesur'un seçim ofisi partililerin ve vatandaşların katılımı ile açılışı gerçekleşti.
Meydan AVM karşısında açılan seçim ofisinin kurdelesini İYİ Parti İl Başkanı Hasan Büyükçam, İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Börekçi, İYİ Parti milletvekili adayları kesti.
Açılışta yaptığı konuşmada Milletvekili Adayı Cesur; '' İYİ Parti Hareketi Meral Akşener'in davası, Türkiye Cumhuriyeti'ni yeniden büyük Türkiye yapma davasıdır. İYİ Parti hareketi Türkiye'de yaşayan insanların, annelerin babaların yarın için kaygı duymadan, memleketin vatan topraklarının da evlatlarını huzurlu, rahat bir şekilde yaşamaya, okumaya gönderecekleri ve memleketin yarınları için sadece nasıl daha iyi olabiliriz diyerek Türkiye'nin yeniden inşa edilmesinin hareketidir. İYİ Parti Hareketi Isparta topraklarında yaşayanların, Yalvaç'ta yaşayanların, Atabey, Keçiborlu, Uluborlu, Sütçüler'de yaşayanların ve Isparta'nın her mahallesinde her karış toprağında Isparta'da ilim bulmuş, suyu bulmuş, buğdayı başak tarlasında su ile buluşturmuş Türkiye'ye ve dünyaya nam olmuş ürün elde etmiş, elması ile dünyaya nam salmış, Eğirdir Gölü ile kalplere, dualara zerk olmuş ve kirazı, lavantası, gülü, karanfili ile umut olmuş olanların, Isparta'da yaşayanların ama verilen vaatlerin ve verilen sözlerin tutulmadığı, yolların tamamlanmadığı, Gelendost Yolunda her gün cenazelerin kalktığı ve biçare kalmış insanların boynunun büküldüğü Isparta'nın yarınları için bütün verilen sözleri yerine getirmek için yola çıkma hareketidir. Meral Akşener'in davası ile, Türk Milliyetçiliğini ayaklar altına alanlardan hesabını soracak, Türk Milletini yeniden kurtaracak olanların hareketidir. Türk demokrasisine, özgür basına, özgürce kadınlarımızın, kızlarımızın rahatça tülbenti ile başını istediği gibi örterek ya da istediği kıyafeti giyerek sokakta özgürce, gönlünce yaşayacağı, kimsenin kimsenin kazancına karışmadığı ama helal lokma yiyecek olan Isparta Halkının o noktaları düşünmeden yaşayacağı Isparta'yı hayal ederek yola çıkanların hareketidir. İşte İYİ Parti hareketi siz İYİ'ler ile beraber Isparta'nın 13 ilçesindeki kuruluşundan bu güne kıymetli teşkilatlarımız ile beraber yarınlarda Isparta'yı İYİ Isparta olmaya haketmiş olanların hareketidir. Sizler sayesinde bu günlere geldik ve sizler sayesinde yarınları kuracağız.
Bugün artık iktidar günüdür, bugün artık Isparta Halkının çilelerinin son bulduğu gündür'' diye konuştu.

Bu haber 795 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...