“ISPARTA´DAN REKOR OY ÇIKARTACAĞIZ”

2 Mayıs 2023 16:47

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta Milletvekili Adayları Yalım Halıcı, Tamer Cantekin, Hüseyin Yıldızhan ve Hatice Yıldız, 14 Mayıs seçimleri için vites yükselttiler. 24 saatin neredeyse 18 saatini sahada geçiren CHP'liler, partilerine ve Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na Isparta'dan rekor oy çıkartacaklarını ifade ettiler.
Seçim startının verildiği günden bu yana aralıksız olarak saha çalışmalarını sürdüren CHP Milletvekili Adayları, Halıcı, Cantekin, Yıldızhan ve Yıldız, partilerinin rekor bir oy alacağına inandıklarını da ifade ediyorlar. Bu seçimin diğer seçimlerden farklı geçeceğini bildiğini ifade eden CHP 1. Sıra Milletvekili Adayı Yalım Halıcı: “Geçtiğimiz yıllarda AKP'nin gidişi Isparta'dan başlayacak' demiştik. Yine sözümüzün arkasında olduğumuzu bir kez daha ifade ediyorum. Vatandaşlar AKP gidecek” diyor.
Ispartalıların nabzının değişimden yana olduğunu ifade eden CHP'nin 2. Sıra adayı Tamer Cantekin: “Sahaya indiğimiz günden bu yana on binlerce vatandaşımızın elini sıktık, dertlerini dinledik. Nabız değişimden yana. Bu sefer hep birlikte başaracağız. Birleşe birleşe kazanacağız” dedi. Cumhuriyet Halk Partisi'nin 3'ncü ve 4'ncü sıra adayları Hüseyin Yıldızhan ile Hatice Yıldız ise: “Bu sefer tamam inşallah” dediler.
HUZUREVİNİ ZİYARET ETTİLER
Ziyaretlerine Isparta Huzurevi ile devam eden Tamer Cantekin ve Hüseyin Yıldızhan'a partililer ve vatandaşlarda eşlik etti. Duygu dolu anların yaşandığı ziyarette milletvekili adayları Huzurevinde kalanların ellerini tek tek öperek hayır duası ve destek istedi. Göreve geldikleri takdirde mevcut hükümetin verdiği desteğin çok daha fazlasını vereceklerinin sözünü veren Milletvekili adayları vaatlerinden de söz ettiler.
Huzurevi yönetimiyle de bir araya gelen Milletvekili adayları yönetimin talep ve isteklerini de not aldı.
CHP Milletvekili Adayları Cantekin ve
Yıldızhan huzurevi ziyaretinin ardından
Gökçay Mesireliğinde pikniğe gelen
vatandaşlarla da sohbet ettiler. Güzel havanın tadını çıkaran piknikçilere; ' Gökçayımıza bahar gelmiş, inşallah sizlerin desteği ile Tüm Türkiye'ye baharı getireceğiz diyen Cantekin ve Yıldızhan vatandaş tarafından yoğun ilgi gördü.
Milletvekili adaylarını masalarına ve sofralarına davet eden vatandaşlar Milletvekili adayları ile hatıra fotoğrafı çekerek bu anı ölümsüzleştirdiler.

Bu haber 822 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...