Atatürk´ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızı Coşkuyla Kutladık

19 Mayıs 2023 16:05

19 Mayıs Atatürk7ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Cumhuriyet Alanında düzenlenen törende Isparta Gençlik ve Spor Müdürü Murat Danayiyen tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunuldu.
Bayramla ilgili diğer program etkinliklerine Işıkkent Spor Salonu'nda devam edildi..
Programa Vali Vekili Hamdullah Suphi Özgödek, Garnizon Komutan Albay Mustafa Kahraman, Belediye Başkan Vekili Uğur Büyükçulcu, askeri, mülki ve adli erkan, kamu kurum ve kuruluş müdürleri, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü organizasyonunda düzenlenen kutlama programı saygı duruşu ve İstiklal Marşıi le başladı.
Program kapsamında birbirinden güzel halk oyunları, TaekWondo, jimnastik, okçuluk, dağcılık iniş gösterilerinin yanı sıra müzik ve şiir dinletileri gerçekleştirildi. Kutlamada jimnastik gösterisi yapan özel gençler ise salonda bulunanlardan büyük beğeni aldı.
Programda 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla il genelinde okullar arasında düzenlenen çeşitli spor, şiir ve müzik müsabakalarında dereceye girenlerin ödülleri Vali Vekili Özgödek ve protokol üyeleri tarafından verildi.
Vali Vekili Özgödek kutlama programı sonrasında sahaya inerek gösteri yapan öğrencileri tebrik edip bayramlarını kutladı. Program toplu hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

Bu haber 713 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...