“MİLLETİMİZ KARARINI İKİNCİ TURA BIRAKMIŞTIR”

22 Mayıs 2023 16:21

Saadet Partisi Ankara Milletvekili, Genel Başkan Yardımcısı Mesut Doğan, Saadet Partisi İl Başkanı Yaşar Gürtoklu, İl Sorumlusu Hasan Güldal, parti binasında bir araya geldiler. CHP İl Başkanı Tansel Dilaver de toplantıya katılan arasındaydı.
Saadet Partisi İl Başkanı Yaşar Gürtoklu, Genel Başkan Yardımcıları Ankara Milletvekili Mesut Doğan'a hoş geldin konuşması yaparak, şu görüşlerini dile getirdi
“ Sayın Divan, kıymetli yol arkadaşlarım ve sayın basın mensupları İl Divan toplantımıza hoş geldiniz.
Yapmış olduğumuz seçim çalışmaları boyunca Milletvekili adayımız Hüseyin Yıldızhan kardeşime. Çalışmalara katılan il, ilçe, kadın kolları ve gençlik kolları yöneticilerine yaptıkları gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür ederim. Güvenliğimizi sağlayan emniyet güçlerine ve sesimizi duyuran basın mensuplarına teşekkür ederim.
28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde Türkiye genelinde CHP listelerinden seçilen 10 tane vekilimiz Mecliste partimizi temsil edecektir. Seçilen tüm vekillerimizi tebrik eder çalışmalarında başarılar dileriz. Milli Görüş partileri Mecliste olduğu her dönemde milletimize en iyi hizmetleri yapmıştır. İnşallah bu yeni dönemde de bu güzel çalışmalarına şahit olacağız. Yapacakları bu çalışmalarında Allah yardımcıları olsun.
Önümüzdeki Pazar günü tekrar seçime gideceğiz. Milletimiz kararını ikinci tura bırakmıştır. Ispartalı kardeşlerime buradan çağrıda bulunarak ikinci tur seçimlerinde:
İsrafın olmadığı bir ülke için sandığa gidip kararını ver.
Kutuplaştırmanın değil kardeşliğin olduğu bir ülke için sandığa gidip kararını ver.
Adaletin ve adil bir paylaşımın olduğu bir ülke için sandığa gidip kararını ver.
İhmal edilen bir Isparta için değil daha güzel bir Isparta için sandığa gidip kararını ver.
Çünkü 5 yıl sonra karar vermek için fırsatın olacak.
28 Mayıs'ta Millet İittifakının iktidarında buluşmak duası ile seçimler ülkemize hayırlara vesile olsun. “

Bu haber 719 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...