“ISPARTA HALKININ DESTEĞİNİ İSTİYORUZ, AZ DA OLSA, HERKES YARDIM ETSİN ”

21 Temmuz 2023 16:42

Isparta32spor Başkanı Gültekin Özdemir, Takımın Davraz'da hazırlıklara devam ettiğini ve transfer çalışmalarının sürdüğünü dile getirerek Tüm Isparta'yı birlik ve beraberliğe davet etti.
Başkan Özdemir, “Ispartaspor sadece bir futbol takımı değil, Isparta halkına ait bir kulüptür. Bu nedenle Isparta halkının da destek vererek ellerini taşın altına koyması gerekiyor. Biz istiyoruz ki herkes yardım etsin, az etsin. Ama herkes yardımda bulunsun. Memleketimizin takımına sahip çıkıp azdan çok yapalım istiyoruz. İnsanların gönlünden ne koptuysa biz ona razıyız kimseyi yargılamıyoruz. Bu takımı tutabildiğimiz kadar bu seviyelerde tutup insanları inandırdıktan sonra bir üst lige çıkaralım” dedi.
Isparta32spor Başkanı Özdemir, sponsorluk çalışmalarının sürdüğünü belirterek, en kısa zamanda bu konuyu çözeceklerini belirtti. Özdemir, birçok yerle görüşmeler yaptıklarını ve desteklerinden dolayı herkese teşekkür etti.
Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Başkanı Mücahit Ramazan Baygün ve MHP 2. Sıra Milletvekili Selim Öncel'in kulübe yardım etmek istediğini ilettiğini söyleyen Başkan Özdemir, destekleri için teşekkür etti.
Ankara ziyaretinin de oldukça verimli geçtiğini belirten Başkan Özdemir, milletvekillerine projelerini de anlattıklarına değindi.
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'in Isparta 32 Spor'a fazlasıyla destek verdiğini belirten Özdemir, en büyük teşekkürü Şükrü Başdeğirmen'in hak ettiğini ifade etti.

Bu haber 555 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...