“ YAPTIKLARI BAĞIŞ BİR DEPLASMAN GİDERİNİ BİLE KARŞILAMIYOR”

23 Ağustos 2023 17:01

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) 9. Grup Meclis Üyesi olan Isparta 32 Spor Başkanı ve ASL Geri Dönüşüm Yönetim Kurulu Başkanı Gültekin Özdemir, görevinden istifa ettiğini açıkladı.
“BENİM MESELEM ISPARTA VE ISPARTASPOR”
Başkan Özdemir, “Daha önce Meclis toplantısında Ispartaspor'la alakalı bir konuşma yapmıştım. Bu konuşmam maalesef karşılık bulmadı. ITSO'nun Isparta'da şahsi olarak Ispartaspor'a bağış yapan iş insanlarının altında bağış yapması beni Ispartaspor adına üzdü. Yaptığı bağış bir deplasman giderini dahi karşılamıyor. Isparta kaybetti. Yalnız paranın miktarının önemi yok. Destekte bulunmuş olan Meclisteki çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.”
Isparta 32 Spor Kulübü'ne sahip çıkılmamasının kendisine oldukça üzdüğünü belirten Başkan Özdemir, “ITSO Başkanı Metin Çelik, yönetim kurulu ve meclis üyeleriyle şahsi olarak kırgınlığım yok. Benim meselem Isparta ve Ispartaspor. Ancak böyle bir mecliste verimli çalışamayacağım. Bu nedenle görevinden ayrılıyorum” diye konuştu.
“BİZE YAPILANI, BİZ YAPMAYACAĞIZ”
“Bu bir bayrak yarışıdır' diyen Başkan Özdemir, “Biz söz verdik, Rabbim utandırmasın inşallah. Ispartaspor yönetimi olarak biz sözümüzü tutacağız. Yönetimimiz bunu başaracak güçtedir. Sezon sonunda illaki bu bayrağı teslim alacak, Ispartalı sporseverler çıkacaktır. Ve bu insanlar destek istediğinde ben ve yönetimim bize yapılanı yapmayacağız. Her zaman Isparta ve Ispartaspor'un yanında olacağız. Takımın en büyük destekçisi biz olacağız. Elimizden geleni yapacağız” dedi.
Bu arada Başkan Özdemir, ITSO seçim çalışmaları kapsamında şahsına destek veren tüm üyelere de teşekkür ederek sözlerini noktaladı.

Bu haber 466 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...