“BÜYÜK TAARRUZDA EĞİRDİR´İN AYRI BİR ÖNEMİ VAR”

4 Eylül 2023 17:02

Isparta'nın Eğirdir İlçesinde bu yıl 3. düzenlenen Zafer Şampiyonası Kick Boks Türkiye – Dünya karması müsabakaları büyük heyecanla izlendi.
Eğirdir Kaymakamlığı ve Eğirdir Belediye Başkanlığının organize ettiği KİCK BOKS Gala Gecesinde sporseverler Eğirdir Kale meydanını doldurarak nefes kesen mücadeleleri heyecanla izlediler.
Sponsorluğunu MS Grup, Veli Demir Otomotiv ve TREKO Meyve Suyu Fabrikalarının üstlendiği KİCK BOKS maçları 3 TV kanalından canlı yayınla verildi.
Yapıcı Fayt Kulüp Organizasyon Mustafa Yapıcı'nın organizesinde gerçekleşen dev müsabakalarda antrenör ve sporcular bu yıl 3. kez düzenlenen Kick Boks Zafer Şampiyonası için spor ve sporcuya verdiği büyük desteklerden dolayı Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök'e teşekkür ettiler.
Yabancı ve Türk sporcularından oluşan dünya karması maçları vatandaşalar tarafından büyük alkış ve beğeni ile izlendi.
Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik; “Eğirdir İlçemiz sporun ve sporcunun dostu. Bir çok spor dalına ev sahipliği yapan Eğirdir bugünde görüyorsunuz izleyicisiyle burada. Organizasyonun tertiplenmesinde büyük emekleri olan Eğirdir Belediyemize ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.
30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları çerçevesinde tertiplenen Kick Boks Gala gecesinde konuşan Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök; 'Büyük Taarruzda Eğirdir'in ayrı bir önemi ve anlamı var. Zafere ulaşılmada en güvenli bölge olarak cephane ve mühimmat ile her türlü iaşe malzemelerinin sevki Eğirdir'imizden yapılmış. Dolayısıyla 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları çerçevesinde düzenlemiş olduğumuz KİCK BOKS müsabakalarında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.' dedi.
Muhteşem maçlara ev sahipliği yapan Eğirdir'de mücadeleler sonunda şampiyon olan kick boksçulara kupa ve kemerleri protokol tarafından takdim edildi.

Bu haber 423 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...