ITSO Üyelerine ´Küresel Piyasalar ve Türkiye Ekonomisi´ konulu sunum yapıldı

16 Kasım 2023 16:24

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası
(ITSO) yönetimi, Ekonomist Murat Sağman ve Osmanlı Yatırım Menkul Değerler Genel Müdür Yardımcısı Osman Utku Bozdoğan'ı Isparta'daki iş
dünyası ile buluşturdu.
ITSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şakir Uygun, Yönetim Kurulu, Meclis ve Komite Üyeleri ile Oda üyelerinin katılımıyla; Osmanlı Yatırım Menkul Değerler Yönetim Kurulu Danışmanı/Ekonomist Murat Sağman ve Genel Müdür Yardımcısı Osman Utku Bozdoğan tarafından 'Küresel piyasalar ve Türkiye ekonomisi' ve '2024 yılında beklentiler' başlıklı sunum gerçekleştirildi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan ITSO Başkanı Metin Çelik, “İş dünyası olarak her zaman istikrardan yanayız. Yeni yatırımların, istihdamın ve ekonomik büyümenin daha çok ihracat olduğunu biliyoruz. Hem dünümüzü hem de önümüzdeki yılın değerlendirmesini yapabilmemiz açısından bu toplantımızı önemli buluyorum.” dedi.
Yılsonu enflasyon beklentisine ilişkin öngörülerini paylaşan ekonomist Murat Sağman, önümüzdeki yıl yapılacak olan yerel seçimlerin ekonomide belirleyici olacağını söyledi. Türkiye ve dünya ekonomisinin değerlendirmelerinin yapıldığı toplantıdan sonra Sağman ve Bozdoğan katılımcılardan gelen soruları cevapladı.
Toplantının sonunda ITSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik, Murat Sağman'a ve Osman Utku Bozdoğan'a teşekkür etti.

Bu haber 337 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...