Isparta´ya yeni bir okul kazandıracaklar

22 Kasım 2023 16:03

Eğitimde başarılı çalışmalarıyla dikkat çeken Eğitimci Selim Öncel, Ozan Gezer, İsa Öncel, Fehmi Gezer ve Hasan Aksoy güller diyarına çok özel bir proje kazandırmak için kolları sıvadı. Proje için imzalar atılırken 2024-2025 yılında Isparta'ya kazandırılacak okul sayesinde yüzlerce eğitimci ve çalışana iş istihdamı sağlanacak. Projeyle ilgili Kurucular Selim Öncel ve Fehmi Gezer ve öğretmenler, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'i ziyaret ettiler.
Belediye Başkanı Başdeğirmen ise ziyaretten duyduğu memnnuniyeti ifade ederek, “Isparta'mıza eğitim-öğretim anlamında güzel hizmetler vereceğine inandığım ve açılışı önümüzdeki günlerde gerçekleşecek olan okulun Kurucu Ortakları Selim Öncel, Fehmi Gezer, Kurum Müdürü Alican Çetinkaya, Öğretmenler Mine Dodurka, Ahsen Güçlü, Gizem Yücel ile Muhasebe Müdürü Ayşegül Erol'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi
Kurucu Selim Öncel ise , “Yeni projemiz hakkında başkanımızın değerli fikirlerini aldık desteklerinden ve fikirlerinden ötürü kendisine teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

Bu haber 315 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...